Πρωτιά του Ολυμπιακού με «διπλό» στη Βουλιαγμένη
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στην Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών, καθώς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής επιβλήθηκε στο Λαιμό της Βουλιαγμένης με 7-6, διπλασιάζοντας τις νίκες του στις φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στην Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών, καθώς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής επιβλήθηκε στο Λαιμό της Βουλιαγμένης με 7-6, διπλασιάζοντας τις νίκες του στις φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων.
Οι «ερυθρόλευκες» είχαν σε εξαιρετική μέρα τη φουνταριστή Μαργαρίτα Πλευρίτου (3 γκολ, όλα «στα ίσια») και την τερματοφύλακα Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, ενώ αντίθετα ο ΝΟΒ προβλημάτισε, δύο εβδομάδες πριν το φάιναλ-φορ του Τσάμπιονς Καπ, έχοντας 0/6 στην παίκτρια παραπάνω, ενώ έχασε και πέναλτι με τη Ρουμπέση στην τελευταία περίοδο.
Στις αναμετρήσεις για την 11η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Τρίτων Αμαρ.-Νηρέας Χαλ. 5-4
Εθνικός-ΝΕ Πατρών 31-1
Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός 6-7
Ηρακλής-Ρέθυμνο 20-2 (στις 7/4)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 165-44 33
2. Βουλιαγμένη 166-56 27
3. Ηρακλής 122-80 21
4. Τρίτων Αμαρουσίου 103-88 18
. Εθνικός 123-83 18
6. Ρέθυμνο 79-139 10
7. Νηρέας Χαλανδρίου 78-110 4
8. ΝΕ Πατρών 26-262 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νικολά Σαρκοζί: Μαρτυρία σε fast forward
- Μπρουνέλο Κουτσινέλι: Αστέρες του Χόλιγουντ τίμησαν τον Ιταλό μεγιστάνα της μόδας
- Απόδραση: Η επιστήμη ξέρει με ποιον είναι καλύτερο να πας ένα ταξίδι
- Περισσότερα από 6.000 ιατρικά λάθη κάθε χρόνο
- Η Μάιλι Σάιρους δήλωσε ότι το δαχτυλίδι των αρραβώνων της ήταν «προσφορά Black Friday»
- Κυβέρνηση: Οι τρεις καυτοί φάκελοι που θα ανοίξουν μετά τις κάλπες




