Η Red Bull επιβεβαίωσε ότι πέτυχε νέο ρεκόρ ταχύτερου pit stop στο Grand Prix της Μαλαισίας, με την ομάδα να σταματάει το χρονόμετρο στα 2,05 δευτερόλεπτα. Το νέο ρεκόρ σημειώθηκε στον 19ο γύρο, στο δεύτερο pit stop του Mark Webber.
Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η McLaren από το 2012 στο γερμανικό Grand Prix, όταν οι μηχανικοί της άλλαξαν τα τέσσερα ελαστικά στο μονοθέσιο του Jenson Button σε 2,31 δευτερόλεπτα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία μετρήσεων της Red Bull, το ρεκόρ που κατείχε η McLaren ξεπεράστηκε τέσσερις φορές στη διάρκεια του αγώνα της Μαλαισίας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας