Στο πόδι η Λάρισα για τον απεγκλωβισμό περιστεριού
Ολόκληρη επιχείρηση με τη συμμετοχή Πυροσβεστικής και Αστυνομίας στήθηκε στη Λάρισα προκειμένου να απεγκλωβιστεί ένα περιστέρι που είχε παγιδευτεί σε κρεμαστό φανάρι. Στα πόδια του περιστεριού είχαν μπλεχτεί σχοινιά με αποτέλεσμα να το καθηλώσουν εκεί και να μην μπορεί να φύγει. Μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης.
Ολόκληρη επιχείρηση με τη συμμετοχή Πυροσβεστικής και Αστυνομίας στήθηκε στη Λάρισα προκειμένου να απεγκλωβιστεί ένα περιστέρι που είχε παγιδευτεί σε κρεμαστό φανάρι.
Στα πόδια του περιστεριού είχαν μπλεχτεί σχοινιά με αποτέλεσμα να το καθηλώσουν εκεί και να μην μπορεί να φύγει.
Τις αγωνιώδεις προσπάθειες του περιστεριού να απεγκλωβιστεί αντιλήφθηκαν πολίτες οι οποίοι και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.
Ωστόσο η σκάλα που έφερε το ειδικό κλιμακοφόρο όχημα δεν λειτούργησε και έτσι οι πυροσβέστες τοποθέτησαν πάνω στο καλάθι του κλιμακοφόρου μία κοινή σκάλα που έφεραν περίοικοι, προκειμένου να φτάσουν το σημείο και να σώσουν το περιστέρι.
Μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης, αφού η κυκλοφορία είχε σταματήσει από την αστυνομία, ώστε να μπορέσουν οι πυροσβέστες να προχωρήσουν στον απεγκλωβισμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Γυναίκα που είχε εξαφανιστεί όταν ήταν 13 βρέθηκε ζωντανή 32 χρόνια μετά – Δεν ήταν απαγωγή
- Πασχαλινό τραπέζι και σκύλος: Ο απόλυτος οδηγός για όσα δεν πρέπει να τού δώσετε
- Μετανάστευση και κόστος ζωής: Γιατί το ανθρώπινο κεφάλαιο παραμένει στραμμένο στο εξωτερικό
- Μεγάλη η απογοήτευση του Αρτέτα: «Ήταν μπουνιά στο πρόσωπο…»
- Τρεις επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών νότια της Κρήτης
- Ελένη Μενεγάκη: Στη Σεβίλλη για το Πάσχα με τον Ματέο Πανταζόπουλο
- Ρουκετοπόλεμος στη Χίο: Η πιο «εκρηκτική» Ανάσταση στην Ελλάδα
- Ντέρμπι Μακάμπι – Χάποελ στη Euroleague με ενδιαφέρον και για τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442