Μέχρι τις 15 Απριλίου η αναστολή διαπραγμάτευσης για Κύπρου και Λαϊκή
Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε την Τρίτη ότι αποφάσισε τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών των δύο κυπριακών τραπεζών, Κύπρου και Λαϊκή (CPB), από σήμερα Τρίτη και για περίοδο 10 εργασίμων ημερών, δηλαδή μέχρι και τις 15 Απριλίου.
Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε, την Τρίτη, τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών των δύο κυπριακών τραπεζών, Κύπρου και Λαϊκή (CPB), από σήμερα Τρίτη και για περίοδο 10 εργασίμων ημερών, δηλαδή μέχρι και τις 15 Απριλίου.
Επίσης, συνεχίζεται η αναστολή διαπραγμάτευσης των Μετατρέψιμων Αξιογράφων Ενισχυμένου Κεφαλαίου (ευρώ & δολάριο), των Μετατρέψιμων Χρεογράφων 2013/2018, και των Μετατρέψιμων Αξιογράφων Κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου, καθώς και των παραγώγων προϊόντων συμπεριλαμβανομένου των προϊόντων δανεισμού, με υποκείμενο τίτλο της Τρ.Κύπρου και της Λαϊκής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καραχάλιος: Η Καρυστιανού ετοιμάζει ένα υπερδεξιό μόρφωμα
- Η Μύκονος αποχαιρετά τον Βαλεντίνο – «Ένας άνθρωπος που αγάπησε το νησί»
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά
- Με συνελεύσεις στα μπλόκα οι αγρότες αποφασίζουν τα επόμενα βήματα – «Απογοητευτική» η συνάντηση με Μητσοτάκη
- Η «Ιθάκη» ξυπνά τη «μνήμη χρυσόψαρου»: Στόχος της Καρυστιανού ο Τσίπρας – Χτυπά από… δεξιά (μόνο)
- Μητσοτάκης: Να αποφύγουμε τα χειρότερα στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΗΠΑ
- Παύλος Μάτεσις: Πολλοί οι ασχημονούντες και οι βοώντες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442