Τον Οκτώβριο, με έξι μήνες καθυστέρηση, οι αιγυπτιακές εκλογές
Ο αιγύπτιος πρόεδρος Μοχάμεντ Μόρσι ανακοίνωσε πως οι βουλευτικές εκλογές θα αρχίσουν τον Οκτώβριο, έξι μήνες αργότερα από την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία, μετέδωσε το πρακτορείο ΜΕΝΑ. Αρχικά, οι βουλευτικές εκλογές θα διεξάγονταν σε τέσσερις φάσεις, αρχίζοντας από τα τέλη Απριλίου, σχεδιασμός όμως που ανατράπηκε με απόφαση δικαστηρίου που ακύρωσε το διάταγμα του Μόρσι.
Ο αιγύπτιος πρόεδρος Μοχάμεντ Μόρσι ανακοίνωσε πως οι βουλευτικές εκλογές θα αρχίσουν τον Οκτώβριο, έξι μήνες αργότερα από την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία, μετέδωσε το πρακτορείο ΜΕΝΑ.
Ο Μόρσι πρόσθεσε πως η νέα βουλή αναμένεται να συνεδριάσει για πρώτη φορά πριν από το τέλος του χρόνου, σύμφωνα με το πρακτορείο.
Αρχικά, οι βουλευτικές εκλογές θα διεξάγονταν σε τέσσερις φάσεις, αρχίζοντας από τα τέλη Απριλίου. Ομως το σχέδιο αυτό ανατράπηκε από απόφαση δικαστηρίου που ακύρωσε το διάταγμα του Μόρσι.
Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο, η σύγκληση της νέας βουλής είχε προγραμματιστεί για τις αρχές Ιουλίου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας