Μωρό γίγας γεννήθηκε στη Βρετανία
Ο μικρός Τζορτζ Κινγκ δεν είναι καθόλου μικρός. Γεννήθηκε λίγο βαρύτερος από 7 κιλά και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα μωρά που έχουν γεννηθεί με φυσικό τοκετό στη Βρετανία.
Ο μικρός Τζορτζ Κινγκ δεν είναι καθόλου μικρός. Γεννήθηκε λίγο βαρύτερος από 7 κιλά και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα μωρά που έχουν γεννηθεί με φυσικό τοκετό στη Βρετανία.
Ο τοκετός διήρκεσε 16 ολόκληρες ώρες. Επειδή οι ώμοι του ήταν τόσο μεγάλοι, δεν μπορούσε να βγει και σταμάτησε να αναπνέει.
Έμεινε χωρίς οξυγόνο για πέντε λεπτά και οι γιατροί του έδιναν μόλις 10% πιθανότητες να ζήσει.
Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Μπρίστολ και οι γονείς του -η Τζέιντ και ο Ράιαν, και οι δύο 21 ετών- μπόρεσαν να τον πάρουν σπίτι μετά από τεσσερισήμισι εβδομάδες.
Το νεογέννητο ζυγίζει ήδη πάνω από 7,5 κιλά και φορά ρούχα που κάνουν σε ένα μωρό έξι μηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων λόγω των κακών καιρικών συνθηκών
- Ασίστ ο Φορτούνης, σκόραρε ο Μασούρας (vids)
- «Δεν είχε πάει ούτε στην κηδεία της μητέρας του» – Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Παπαδοπούλου
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ
- «Όσο με σέβεστε, θα σας σέβομαι»: Η Ιουλία Καλλιμάνη τοποθετείται για το περιστατικό στην πίστα
- Σομαλία: Συνεδριάζει το συμβούλιο εθνικής ασφάλειας – Οργή για την ισραηλινή αναγνώριση της Σομαλιλάνδης





