Δεν «βλέπει» πρόβλημα ελαστικών η Mercedes AMG Petronas
Έτοιμες να αντιμετωπίσουν την αστάθεια στην απόδοση των ελαστικών της Pirreli είναι σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Mercedes AMG Petronas οι ομάδες της Formula 1.
Το πρόβλημα φθοράς των ελαστικών της Pirelli ανήκει στο παρελθόν σύμφωνα με τον Bob Bell, τεχνικό διευθυντή της Mercedes AMG Petronas.
Η γερμανική ομάδα αντιμετώπισε σημαντικές δυσκολίες την περασμένη χρονιά, χάνοντας σημαντικό έδαφος στην προσπάθειά της να κατανοήσει αλλά και να προσαρμοστεί στον τρόπο με τον οποίο τα ελαστικά της Pirelli φθείρονταν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, ωστόσο, ο Bob Bell θεωρεί πως η εμπειρία από το πρωτάθλημα του 2012 ίσως αποδειχθεί καθοριστική για τη συνέχεια.
Αν και παραδέχθηκε ότι τα νέα ελαστικά δημιουργούν νέους «πονοκεφάλους», εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι ομάδες είναι αυτή τη φορά καλύτερα προετοιμασμένες.
«Ξεκινάμε τη σεζόν όντας σε πολύ καλύτερη φόρμα και έχοντας τα μάτια μας ανοιχτά για το τι θα πρέπει να κάνουμε με τα συγκεκριμένα ελαστικά».
«Τα ελαστικά παραμένουν ασταθή, δεν είναι εύκολα, θα είναι μία εξίσου δύσκολη χρονιά».
«Oι διαφορετικές γόμες και οι επίσης διαφορετικές κατασκευαστικές δομές θα φέρουν στην επιφάνεια νέα ζητήματα».
«Ωστόσο πιστεύω ότι όλες οι ομάδες έχουν βρει τον τρόπο για να τα αντιμετωπίσουν. Θα είναι πολύ μικρότερο το σοκ απ’ ότι ήταν στις αρχές τις περασμένης αγωνιστικής σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βοb Bell, επιβεβαιώνοντας έστω και με έμμεσο τρόπο την αισιοδοξία που επικρατεί στο στρατόπεδο της Mercedes AMG Petronas, μετά και τα ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα στην τελευταία περίοδο χειμερινών δοκιμών.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας