Αντίθετη δηλώνει η Henkel Hellas σε νέες μειώσεις μισθών
Η Henkel Hellas διέψευσε, την Τρίτη, τα δημοσιεύματα ότι κατά τη συνάντηση που έγινε στις 26 Φεβρουαρίου μεταξύ 11 πολυεθνικών εταιρειών και του υπουργού Ανάπτυξης, έλαβε χώρα συζήτηση υπέρ της μείωσης των βασικών μισθών. Επιπλέον, η εταιρεία δηλώνει κάθετα αντίθετη με σενάρια για περαιτέρω μειώσεις μισθών στην Ελλάδα.
Η Henkel Hellas διέψευσε, την Τρίτη, τα δημοσιεύματα ότι κατά τη συνάντηση που έγινε στις 26 Φεβρουαρίου μεταξύ 11 πολυεθνικών εταιρειών και του υπουργού Ανάπτυξης, έλαβε χώρα συζήτηση υπέρ της μείωσης των βασικών μισθών.
Επιπλέον, η εταιρεία δηλώνει κάθετα αντίθετη με σενάρια για περαιτέρω μειώσεις μισθών στην Ελλάδα.
Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «τέτοια μέτρα δεν την αντιπροσωπεύουν, καθώς θεωρεί ότι δε θα συμβάλουν στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας και την επιστροφή σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης».
«Αντίθετα», τονίζει, «στόχος και δέσμευση της εταιρείας είναι μέσα από πρωτοβουλίες που αναπτύσσει να ενισχύσει την παρουσία της στην Ελλάδα, στηρίζοντας την παραγωγική δραστηριότητα, τις επενδύσεις και την απασχόληση».
Στο πλαίσιο αυτό, πρόσφατα, η Henkel Hellas ανακοίνωσε τη σταδιακή επαναφορά σημαντικού μέρους της παραγωγής απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων της στην Ελλάδα, κίνηση που διασφάλισε 50-70 θέσεις εργασίας και επενδύσεις προσαρμογής της παραγωγικής μονάδας του συνεργάτη της, Rolco Βιανύλ.
Με ιστορία 50 χρόνων στην ελληνική αγορά, πάγιες επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ τα πέντε τελευταία χρόνια, τζίρο 20-25 εκατ. ευρώ ετησίως στην τοπική βιομηχανία και ουσιαστικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιωσιμότητας, η Henkel Hellas δηλκώνει ότι «θα συνεχίσει να στηρίζει την ελληνική οικονομία και όλους τους συμμετόχους της στην ελληνική αγορά και κοινωνία, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τιτανομαχία Καραλή – Ντουπλάντις στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου
- Θεσσαλονίκη: Κλήσεις σε 1.750 οδηγούς για παράνομο παρκάρισμα μπροστά σε κάδους – Πόσο είναι το πρόστιμο
- Μια αμήχανη κυβέρνηση παρακολουθεί την οικονομική κρίση να έρχεται χωρίς να κάνει τίποτα γι’ αυτό
- Σέρρες: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 44χρονου Σωτήρη – Αγνοείται από τον Ιανουάριο
- Παναθηναϊκός: Το κομβικό τάιμ-άουτ του Αταμάν που γύρισε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Τιμοτέ Σαλαμέ: «Ήμασταν μαζί τρία χρόνια, με παράτησε για τη Τζένερ» ισχυρίζεται πορνοστάρ
- Σκύλος: Με ποιον τρόπο μας του μαθαίνουμε να αντιδρά έντονα
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο μέλη σπείρας που ρήμαζαν καταστήματα και λήστευαν υπό την απειλή μαχαιριού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442