Την πρώτη του προπόνηση στα «ερυθρόλευκα» έκανε ο Μπόατενγκ
Ημέρα ξεκούρασης ήταν η Δευτέρα για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μολαταύτα στου Ρέντη βρέθηκε ο Ντέρεκ Μπόατενγκ.
Ημέρα ξεκούρασης ήταν η Δευτέρα για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μολαταύτα στου Ρέντη βρέθηκε ο Ντέρεκ Μπόατενγκ.
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» φόρεσετο απόγευμα της Δευτέρας την «ερυθρόλευκη» φόρμα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ξεκινώντας ουσιαστικά την αντίστροφη μέτρηση για να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Ο διεθνής Καμερουνέζος, υπέγραψε συμβόλαιο τριών μηνών (μέχρι το τέλος της σεζόν) με τους Νταμπλούχους Ελλάδας, ενώ υπάρχει οψιόν για ανανέωση.
Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που ο Μπόατενγκ πείσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως αξίζει να παραμείνει, τότε θα υπάρξει εκ νέου συμφωνία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Bank of America θα καταβάλει 72,5 εκατ. δολάρια για να διευθετήσει αγωγή κατηγόρων του Έπσταϊν
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 34η αγωνιστική – Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)
- Φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την IPO της SpaceX
- Γιορτή σήμερα 28 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.03.2026]
- Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο ο Χουάντσο μετά το ματς με τη Μονακό




