«Έπνιξε» τον Εθνικό ο Ολυμπιακός, νίκη για τον Τρίτωνα
Καμία αντίσταση δεν βρήκε ο Ολυμπιακός από τον Εθνικό στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» επιβλήθηκαν με 11-2 και παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο Τρίτων Αμαρουσίου, επικρατώντας με 25-2 της ΝΕ Πατρών.
Καμία αντίσταση δεν βρήκε ο Ολυμπιακός από τον Εθνικό στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» επιβλήθηκαν με 11-2 και παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο Τρίτων Αμαρουσίου, επικρατώντας με 25-2 της ΝΕ Πατρών.
Σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής ο Ηρακλής νίκησε στη Βουλιαγμένη με 9-4 το τυπικά γηπεδούχο Ρέθυμνο.
Την Κυριακή (10/2, 12.00) το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει τη Βουλιαγμένη στο ίδιο κολυμβητήριο και αργότερα (16.00) ο Ηρακλής τον Νηρέα Χαλανδρίου.
Βαθμολογία
1.Ολυμπιακός 15 (59-20)
2.Βουλιαγμένη 9 (55-24)
3.Τρίτων Αμαρουσίου 9 (61-39)
4.Ηρακλής 9 (49-30)
5.Εθνικός 6 (47-39)
6.Ρέθυμνο 6 (31-35)
7.Νηρέας Χαλανδρίου 0 (22-39)
8.ΝΕ Πατρών 0 (14-112)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συστήματα πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες του Δήμου Παπάγου-Χολαργού
- Τα 9 ματς του Champions League ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό: Τι αποτελέσματα θέλουν απόψε οι Ερυθρόλευκοι (pics)
- To ChatGPT θα μαντεύει την ηλικία των χρηστών πριν δώσει πρόσβαση στη «λειτουργία ενηλίκων»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στα όριά τους οι παραγωγοί – Ζητούν να ανοίξει άμεσα η πλατφόρμα για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις
- Μουσικό Γκαλά «Ελπίδα και Αγάπη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
- Γιάννης Κοντός: Περί της ευθύνης του ποιητή



