Η Βουλιαγμένη… βούλιαξε τη Σούρμαν στην Ολλανδία
Η Βουλιαγμένη επικράτησε στο χιονισμένο Νίβερνταλ της Ολλανδία με 15-3 κόντρα στη Σούρμαν σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του Α΄ομίλου του Champions League στο πόλο. Με αυτή τη νίκη η Βουλιαγμένη παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου σε ισοβαθμία με την Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ, ενώ πανηγύρισε και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.
Η Βουλιαγμένη επικράτησε στο χιονισμένο Νίβερνταλ της Ολλανδία με 15-3 κόντρα στη Σούρμαν σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του Α΄ομίλου του Champions League στο πόλο.
Με αυτή τη νίκη η Βουλιαγμένη παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου σε ισοβαθμία με την Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ, ενώ πανηγύρισε και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.
Οι «μπέμπηδες» χρειάζονταν το διπλό, προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικες για τη λήξη της Α’ φάσης.
Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με 6-3 στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια έκλεισε το δρόμο των Ολλανδών προς την εστία του Κώστα Τσαλκάνη. Στην επίθεση πέτυχε οκτώ αναπάντητα γκολ, σφραγίζοντας τη νίκη με μια εξαιρετική εμφάνιση.
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 0-5, 0-4
ΣΟΥΡΜΑΝ: Χοτεμάκερ 2, Φρικ 1.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τίγκας 4, Κομάντινα 3, Βλαχόπουλος 3, Γούνας 2, Αφρουδάκης 1, Βουλγαράκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της


