Δύσκολες ώρες για τον Τούρκο δημοσιογράφο Μεχμέτ Αλί Μπιράντ
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος Μεχμέτ Αλί Μπιράντ. Ο γιος του με μήνυμα στο Twitter αναφέρει ότι ο πατέρας του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ηπατικής ανεπάρκειας και ότι προσεύχεται για να γίνει καλά.
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος Μεχμέτ Αλί Μπιράντ.
Ο γιος του με μήνυμα στο Twitter αναφέρει ότι ο πατέρας του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ηπατικής ανεπάρκειας και ότι προσεύχεται για να γίνει καλά.
Παράλληλα διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούν σε μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας ότι είναι ήδη νεκρός.
Ο Μπιράντ, 72 χρονών, είναι παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του δικτύου Kanal D και επικεφαλής ενημέρωσης του ομίλου Dogan.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 1964 από την Milliyet, ενώ αρκετές δεκαετίες αργότερα συνεργάστηκε με το CNNTurk.
Έχει γίνει γνωστός στην Ελλάδα για τις αναλύσεις του για τις διμερείς σχέσεις, αλλά και το Κυπριακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μείνε fit και στις γιορτές: Η προπόνηση που κάνει τη διαφορά
- Τραγωδία στην Ινδονησία: 16 νεκροί από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
- Μπαράζ ελέγχων ξεκινά η Εφορία για επιστροφές ΦΠΑ – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο
- Συνταγές: Δύο σούπες για το κρύο του χειμώνα
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ
- Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ΙΚ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442