Δεκάδες νεκροί από πτώση λεωφορείου σε γκρεμό στο Νεπάλ
Τουλάχιστον 29 άτομα έχασαν τη ζωή τους, όταν λεωφορείο στην επαρχία Ντότι, στα δυτικά του Νεπάλ, έπεσε σε γκρεμό, εξαιτίας της πυκνής ομίχλης. Τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να διασώσουν 12 επιβάτες, οι οποίοι νοσηλεύονται τραυματισμένοι.
Τουλάχιστον 29 άτομα έχασαν τη ζωή τους, όταν λεωφορείο στην επαρχία Ντότι, στα δυτικά του Νεπάλ, έπεσε σε γκρεμό, εξαιτίας της πυκνής ομίχλης.
Τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να διασώσουν 12 επιβάτες, οι οποίοι νοσηλεύονται τραυματισμένοι.
Σύμφωνα με τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, στο λεωφορείο επέβαιναν 40 άτομα.
Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο χωριό Τσατιγουάν στη δυτική επαρχία Ντότι.
Τον Ιούλιο, περισσότερα από 40 άτομα -η πλειοψηφία ινδουιστές πιστοί- σκοτώθηκαν σε δύο διαφορετικά θανατηφόρα δυστυχήματα που σημειώθηκαν σε διάστημα δύο ημερών.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας