Αναστάτωση από φάρσα για βόμβα σε υποκατάστημα του ΤΤ στη Θεσσαλονίκη
Αναστάτωση προκλήθηκε στο υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έπειτα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας. Άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα και προειδοποίησε υπάλληλο του υποκαταστήματος ότι μέσα σε λίγα λεπτά επρόκειτο να εκραγεί βόμβα. Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και κατόπιν έρευνας διαπίστωσαν ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.
Αναστάτωση προκλήθηκε στο υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έπειτα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας.
Άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα και προειδοποίησε υπάλληλο του υποκαταστήματος ότι μέσα σε λίγα λεπτά επρόκειτο να εκραγεί βόμβα.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία.
Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών μετέβησαν στο σημείο κι αφού ερεύνησαν του χώρους διαπίστωσαν ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.
Το υποκατάστημα λειτουργούσε εκείνη την ώρα και αμέσως υπάλληλοι και πελάτες βγήκαν έξω για λόγους ασφαλείας.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας