Ο πρώην πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ανακοίνωσε η προεδρία. Θα συνεχίσει να λαμβάνει ιατρική βοήθεια στο σπίτι του, στο Γιοχάνεσμπουργκ, μέχρι να γίνει εντελώς καλά, αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου του Τζέικομπ Ζούμα.
Ο πρώην πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ανακοίνωσε η προεδρία.
Θα συνεχίσει να λαμβάνει ιατρική βοήθεια στο σπίτι του, στο Γιοχάνεσμπουργκ, μέχρι να γίνει εντελώς καλά, αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου του Τζέικομπ Ζούμα.
Ο 94χρονος Ν.Μαντέλα εισήχθη στο νοσοκομείο στις 8 Δεκεμβρίου με πνευμονικό οίδημα.
Οι εξετάσεις έδειξαν την ύπαρξη χολολίθων (πέτρες στη χοληδόχο κύστη), τις οποίες οι γιατροί αφαίρεσαν μετά από μερικές ημέρες.
Ο πρώην πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής πέρασε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, όπου τον επισκέφθηκε η σύζυγός του, Γκράτσα Ματσέλ και ο πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής.
Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ν.Μαντέλα έχει νοσηλευτεί δύο φορές.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας