Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Καταστηματάρχες στην Αγ.Βαρβάρα αρνήθηκαν με… πέτρες τον έλεγχο στα μαγαζιά τους

Καταστηματάρχες στην Αγ.Βαρβάρα αρνήθηκαν με… πέτρες τον έλεγχο στα μαγαζιά τους

Με πετροπόλεμο και φωτιές στους κάδους υποδέχτηκαν οι καταστηματάρχες της Αγίας Βαρβάρας τους αξιωματικούς της Οικονομικής Αστυνομίας που θέλησαν να κάνουν ελέγχους στα μαγαζιά τους, μετά από καταγγελίες για πλήθος παραβάσεων, όπως μη έκδοση αποδείξεων, φοροδιαφυγή και πώληση προϊόντων μαϊμού. Οι καταστηματάρχες επιτέθηκαν στους ελεγκτές με πέτρες και καρέκλες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τέσσερις αξιωματικοί. 

Με πετροπόλεμο και φωτιές στους κάδους υποδέχτηκαν οι καταστηματάρχες της Αγίας Βαρβάρας τους αξιωματικούς της Οικονομικής Αστυνομίας που θέλησαν να κάνουν ελέγχους στα μαγαζιά τους, μετά από καταγγελίες για πλήθος παραβάσεων, όπως μη έκδοση αποδείξεων, φοροδιαφυγή και πώληση προϊόντων μαϊμού.

Οι καταστηματάρχες επιτέθηκαν στους ελεγκτές, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τέσσερις αξιωματικοί, όπως αναφέρει Το Έθνος.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν τελικά παρουσία των ΜΑΤ που έφτασαν στην περιοχή και συνόδευσαν στα καταστήματα τους αξιωματικούς της Οικονομικής Αστυνομίας.

Γύρω στα 100 άτομα έκλεισαν τη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου με κάδους και άναψαν φωτιές, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Οι καταστηματάρχες ισχυρίζονται ότι ότι στην πλειονότητά τους τα μαγαζιά έχουν όλα τα νόμιμα έγγραφα και δεν υπήρχε κανένας λόγος να ελεγχθούν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο