Περίπατος της Βουλιαγμένης στην Ολλανδία για το Τσάμπιονς Καπ
Πολύ εύκολα ήρθε η πρώτη νίκη της Βουλιαγμένης στον Α΄ προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Καπ γυναικών πόλο, οι αγώνες του οποίου διεξάγονται στη Νίκαια της Γαλλίας. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση 14-4 της ολλανδικής Χετ Ράβιν.
Πολύ εύκολα ήρθε η πρώτη νίκη της Βουλιαγμένης στον Α΄ προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Καπ γυναικών πόλο, οι αγώνες του οποίου διεξάγονται στη Νίκαια της Γαλλίας.
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση 14-4 της ολλανδικής Χετ Ράβιν και εξασφάλισαν και μία καλή διαφορά τερμάτων, που ενδέχεται να αποδειχθεί χρήσιμη αν ο ΝΟΒ ισοβαθμήσει στην πρώτη θέση με την Κίνεφ Κίρισι (κάτι που είναι και το πλέον πιθανό, μετά τη χθεσινή ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι).
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-1, 4-2, 3-0
Για τη Βουλιαγμένη σκόραραν οι Ρουμπέση 5, Γερόλυμου 3, Ασημάκη 2, Μελιδώνη, Λιόση, Χυδηριώτη, Κουτέλη
Η ομάδα του Κώστα Δήμου αντιμετωπίζει στις 20:15 απόψε τη γηπεδούχο Ολιμπίκ Νις, ενώ αύριο στις 16:00 θα αντιμετωπίσει την αξιόμαχη Εγκερ από την Ουγγαρία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη 19χρονος στο «Ελ. Βενιζέλος» με 4.650 λαθραία πακέτα τσιγάρα στις αποσκευές του
- Το νέο συλλεκτικό αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά – Supercar αξίας 1 εκατ. ευρώ (pics+vids)
- O Λευκός Οίκος επέστρεψε με τρεις ακόμη αινιγματικές αναρτήσεις
- Τέμπη: «Μήπως εσείς δεν θέλετε να γίνει η δίκη;» – Αιχμές Πλακιά προς Γεωργιάδη και Φλωρίδη
- Κικίλιας: Σε ένα περιβάλλον διεθνούς αστάθειας είμαστε υποχρεωμένοι να εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας
- Αστυνομική επιχείρηση στον Βοτανικό για τους παράνομους σκουπιδότοπους – Πέντε συλλήψεις



