Βομβιστική επίθεση στην κατοικία της προέδρου Εφετών
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε, περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε μονοκατοικία στην περιοχή του Χαλανδρίου, όπου διαμένει η πρόεδρος Εφετών Παρασκευή Καλαϊτζή. Από την έκρηξη σημειώθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές, αλλά δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τους δράστες της επίθεσης στρέφονται κυρίως σε υποθέσεις με τις οποίες έχει ασχοληθεί ως δικαστικός η κ. Καλαϊτζή, μεταξύ των οποίων είναι και η υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε, περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε μονοκατοικία στην περιοχή του Χαλανδρίου, όπου διαμένει η πρόεδρος Εφετών Παρασκευή Καλαϊτζή. Από την έκρηξη σημειώθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές, αλλά δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες είχαν τοποθετήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του γκαράζ.
Από την έκρηξη, η οποία ακούστηκε σε μεγάλη ακτίνα, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο σπίτι, ενώ έσπασαν τζάμια και σε γύρω σπίτια.
Πυροτεχνουργοί της αστυνομίας περισυνέλεξαν στοιχεία από τον τόπο της έκρηξης, τα οποία θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τους δράστες της επίθεσης στρέφονται κυρίως σε υποθέσεις με τις οποίες έχει ασχοληθεί ως δικαστικός η κ. Καλαϊτζή, μεταξύ των οποίων είναι και η υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.
Προανάκριση για την επίθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.