Στο Μόναχο μεταβαίνει στις 9 Δεκεμβρίου ο Αντώνης Σαμαράς
Με τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας Χορστ Ζιχόφερ θα συναντηθεί στις 9 Δεκεμβρίου στο Μόναχο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αποδέχθηκε σχετική πρόσκληση που του είχε απευθύνει εδώ και καιρό ο Βαυαρός ομόλογός του. Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας και πρόεδρος του κόμματος των Χριστιανοκοινωνιστών, κατά το παρελθόν, είχε κρατήσει σκληρή στάση έναντι της Ελλάδας.
Με τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας Χορστ Ζιχόφερ θα συναντηθεί στις 9 Δεκεμβρίου στο Μόναχο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αποδέχθηκε σχετική πρόσκληση που του είχε απευθύνει εδώ και καιρό ο Βαυαρός ομόλογός του.
Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας και πρόεδρος του κόμματος των Χριστιανοκοινωνιστών, κατά το παρελθόν, είχε κρατήσει σκληρή στάση έναντι της Ελλάδας.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο κ.Ζιχόφερ για πρώτη φορά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναινέσει το κόμμα του να δοθεί περισσότερος χρόνος στην Ελλάδα.
Έσπευσε όμως να διευκρινίσει ότι αν οι Έλληνες δεν εκπληρώσουν τους όρους, τότε, για το κόμμα του, η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη είναι πολύ πιθανή.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας