Η Κίρα Τσάπλιν στην Αθήνα για τον Κλασικό Μαραθώνιο
Η Κίρα Τσάπλιν βρίσκεται από την Τετάρτη στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει το «παρών» στις εκδηλώσεις του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή 11 Νοεμβρίου. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός έχει εκδηλώσει ήδη την υποστήριξή της στον αγώνα, μέσω μηνύματος που κοινοποίησε στο Facebook, και κατάφερε τελικά να υλοποιήσει την επιθυμία της και να ταξιδέψει στην Ελλάδα, ώστε να τρέξει στα 5 χλμ.
Η Κίρα Τσάπλιν βρίσκεται από την Τετάρτη στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει το «παρών» στις εκδηλώσεις του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή 11 Νοεμβρίου.
Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός έχει εκδηλώσει ήδη την υποστήριξή της στον αγώνα, μέσω μηνύματος που κοινοποίησε στο Facebook, και κατάφερε τελικά να υλοποιήσει την επιθυμία της και να ταξιδέψει στην Ελλάδα, ώστε να τρέξει στα 5 χλμ.
Η παρουσία της στην Αθήνα αναμένεται να κεντρίσει την προσοχή των ΜΜΕ, όχι μόνο λόγω της συγγένειας της με τον διάσημο παππού της, Τσάρλι Τσάπλιν, αλλά και εξαιτίας της εντυπωσιακής εξωτερικής εμφάνισής της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπροστά στο σκορ ο Ολυμπιακός με υπέροχο γκολ του Ζέλσον (vid)
- ΕΟΠΥΥ: Προφυλακιστέος ο φαρμακοποιός που κατηγορείται ότι εξέδωσε χιλιάδες πλαστές συνταγές
- Νέα σωτήρια επέμβαση του τερματοφύλακα της Καϊράτ σε σουτ του Τσικίνιο (vid)
- Λιονέλ Μέσι: Για δεύτερη σερί χρονιά MVP στο MLS (vid)
- Στο χείλος του πυρηνικού ολέθρου: Οι απόγονοι των Κένεντι και Χρουστσόφ σε μια ιστορική συμμαχία
- Ασταμάτητη πλέον η Κίνα – Το πλεόνασμα ενός τρισ. δολ. μας επηρεάζει όλους




