Για τις επαφές του στις ΗΠΑ ενημέρωσε τον Πρόεδρο ο Δ.Αβραμόπουλος
Με την επισήμανση πως στις επαφές του στις ΗΠΑ θέλησε να βγάλει «την Ελλάδα προς τα έξω», ξεκίνησε την «τακτική και ενημερωτική του επαφή» με τον Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Με την επισήμανση πως στις επαφές του στις ΗΠΑ θέλησε να βγάλει «την Ελλάδα προς τα έξω», ξεκίνησε την «τακτική και ενημερωτική του επαφή» με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Παραπέμποντας στην παλαιά εμπειρία του κ. Παπούλια ως υπουργού Εξωτερικών, ο κ. Αβραμόπουλος σημείωσε πως είναι σημαντικές οι επαφές με τους άλλους υπουργούς, μεγάλης αξίας όμως είναι και οι επαφές με τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης, ιδιαίτερα τώρα «που η κρίση έχει λαβώσει τη χώρα».