Με την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ηρακλή, που θα γίνει στο Αίγιο, ανοίγει αύριο η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ισοπαλίες στην πρεμιέρα και θα κυνηγήσουν την πρώτη νίκη τους στη νέα σεζόν.

Τα υπόλοιπα ματς διεξάγονται την Τετάρτη και ξεχωρίζουν οι αγώνες της Καβάλας με τον Παναιτωλικό και της Καλλιθέας με τον Πανσερραϊκό, ενώ η Λάρισα φιλοξενεί την Αναγέννηση Επανομής και ο Ολυμπιακός Βόλου δοκιμάζεται στα Μέγαρα απέναντι στον τοπικό Βύζαντα.

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κάνει ο Εργοτέλης (είχε ρεπό την 1η αγωνιστική), ο οποίος υποδέχεται στο Παγκρήτιο τη Δόξα Δράμας, ενώ Νίκη Βόλου και Απόλλων Σμύρνης διεκδικούν τη δεύτερη νίκη τους στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Β΄ εθνικής:

ΤΡΙΤΗ 2/10

Δημοτικό Στάδιο Αιγίου 18:30 Παναχαϊκή-Ηρακλής Θεσ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 3/10

«AEL FC Arena» 15:00 Λάρισα-Αναγέννηση Επανομής

Παγκρήτιο 16:45 Εργοτέλης-Δόξα Δράμας

Πανθεσσαλικό 16:45 Νίκη Βόλου-Απόλλων Σμύρνης

Δημοτικό Στάδιο Αμφισσας 16:45 Φωκικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών

Δημοτικό Στάδιο Φυλής 16:45 Θρασύβουλος-Πιερικός

Γηπ. «Ανθή Καραγιάννη» 16:45 Καβάλα-Παναιτωλικός

Δημοτικό Γηπ. Σερρών 16:45 Εθνικός Γαζώρου-Καλλονή

Γηπ. «Γρηγόρης Λαμπράκης» 18:00 Καλλιθέα-Πανσερραϊκός

Εθνικό Στάδιο Μεγάρων 18:00 Βύζας-Ολυμπιακός Βόλου

* Ρεπό έχει ο Ηρακλής Ψαχνών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ