Ο κωμικός Σεθ ΜακΦάρλαν θα παρουσιάσει την τελετή των βραβείων Όσκαρ
Ο Σεθ ΜακΦάρλαν, δημιουργός του «Family Guy» και της κωμωδίας «Ted» θα παρουσιάσει τη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών. Η 85η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου.
Ο Σεθ ΜακΦάρλαν, δημιουργός του «Family Guy» και της κωμωδίας «Ted» θα παρουσιάσει τη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.
Φαίνεται ότι η εμφάνιση του ΜακΦάρλαν στην πρεμιέρα του Saturday Night Live υπήρξε ένα είδος «δοκιμαστικού».
Η Ακαδημία θεώρησε ότι ο ηθοποιός, σεναριογράφος, παραγωγός, σκηνοθέτης, τραγουδιστής αποτελεί την ιδανική επιλογή για την παρουσίαση των βραβείων (παρά τις αμήχανες στιγμές που είχε στα Emmy).
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ακαδημίας, ο ΜακΦάρλαν αποτελεί την ιδανική επιλογή για να δώσει φρέσκια πνοή στα βραβεία.
Ο ίδιος δήλωσε ότι η επιλογή του αποτελεί μεγάλη τιμή και ελπίζει ότι θα ανταπεξέλθει στα υψηλά στάνταρ των προκατόχων του.
Η 85η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς «μίκρυνε» η αίθουσα της δίκης των Τεμπών – Οι χώροι που «έφαγαν» θέσεις συγγενών και δικηγόρων
- Dubai B.C. – Παναθηναϊκός 104-107: «Κλειδώνει» την πρόκριση με σούπερ Ναν και Χέις-Ντέιβις
- Κιμ Καρντάσιαν – Λιούις Χάμιλτον μαζί στο Τόκιο
- Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 94-89: Οι Ισραηλινοί «φρέναραν» τους Τούρκους
- Ιράν: «Μη εχθρικά πλοία» μπορούν να διέλθουν από τo Oρμούζ – Επιστολή στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό
- Μονακό – Μιλάνο 90-85: Επέστρεψε από το -12 και πέτυχε τρίτη σερί νίκη




