Την πρώτη του νίκη στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» στο Ρέθυμνο πέτυχε ο Απόλλων Πατρών, επικρατώντας, 60-44 του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας. Με τον Άντι Πάνκο να σημειώνει 24 πόντους, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 78-68 του Ρεθύμνου.
Την πρώτη του νίκη στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» στο Ρέθυμνο πέτυχε ο Απόλλων Πατρών, επικρατώντας, 60-44 του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας.
Οι Αχαιοί που χθες ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό είχαν από την αρχή τα ηνία στο προβάδισμα με τον Πανιώνιο να εγκλωβίζεται, να υποπίπτει σε 16 λάθη και να μην καταφέρνει να αντιδράσει μέχρι το τέλος. Πρώτος σκόρερ των Πατρινών ο Γκόρντον με 15. Από τους «κυανέρυθρους» που χθες είχαν επικρατήσει του οικοδεσπότη ΑΓΟ Ρεθύμνου, ο Μπούκερ σημείωσε 9 πόντους.
Με τον Άντι Πάνκο να σημειώνει 24 πόντους, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 78-68 του Ρεθύμνου. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στο τουρνουά για τους «πράσινους» που αύριο αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο. Οι Κρήτες προηγήθηκαν με +6, 24-18, και διατήρησαν τα ηνία μέχρι τη λήξη του πρώτου 20αλέπτου (38-36). Κίτσεν και Διαμαντίδης έδωσαν το έναυσμα στο β΄ μέρος για τους «πράσινους» και με τον Πάνκο σε «one man show», ο Παναθηναϊκός ξέφυγε με 70-58. Χάρη σε τρίποντα από Ουάιτ και Αγγελόπουλο, το Ρέθυμνο πλησίασε 70-66, αλλά με την είσοδο του Σχορτσανίτη οι «πράσινοι» οικοδόμησαν διαφορά 10 πόντων, 76-66, την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος.