Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
in.gr

«Συναποφασισμένα τα μέτρα» λέει το ΚΚΕ με αφορμή τις διαφωνίες των κυβερνητικών εταίρων

«Οι αντιδικίες των κυβερνητικών συνεταίρων δεν έχουν σχέση ούτε με την αγριότητα, ούτε με τον στόχο των μέτρων. Αυτά είναι συναποφασισμένα και σε κεντρικό επίπεδο με την ΕΕ» αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του «για τις τριβές στη συγκυβέρνηση». Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι οι διαφωνίες «έχουν σχέση με το ποιος θα έχει το μικρότερο κόστος» και καλεί το λαό «να πει όχι στις θυσίες που του επιβάλλουν για τα κέρδη του κεφαλαίου, με συμμετοχή στην πανεργατική απεργία για αντεπίθεση διαρκείας».

«Οι αντιδικίες των κυβερνητικών συνεταίρων δεν έχουν σχέση ούτε με την αγριότητα, ούτε με τον στόχο των μέτρων. Αυτά είναι συναποφασισμένα και σε κεντρικό επίπεδο με την ΕΕ» αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του «για τις τριβές στη συγκυβέρνηση».

Σύμφωνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, οι διαφωνίες «έχουν σχέση με το ποιος θα έχει το μικρότερο κόστος και πώς θα ελέγξουν τις λαϊκές αντιδράσεις, ώστε να μη γίνουν πραγματικά επικίνδυνες για την πολιτική τους».

«Γι’ αυτό ο λαός πρέπει να κάνει το μόνο που φοβούνται: Να πει όχι στις θυσίες που του επιβάλλουν για τα κέρδη του κεφαλαίου, με συμμετοχή στην πανεργατική απεργία για αντεπίθεση διαρκείας» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο