Ο Λεβαδειακός έχασε πέναλτι, βρήκε δοκάρι, η Βέροια των… 8 ήταν παλικάρι
Ατυχος και άστοχος ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να νικήσει την άμυνα και τον καταπληκτικό τερματοφύλακα της Βέροιας, Τζόναθαν Λόπεθ, μένοντας στο 0-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είχε τον απόλυτο έλεγχο, έχασε πολλές ευκαιρίες, έχασε πέναλτι (στο 3' με τον Ναπολεόνι), είχε δοκάρι (πάλι με τον «μοιραίο» Ναπολεόνι στο 36ο λεπτό), αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μάλιστα από το 46' η Βέροια αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σνάουτσνερ και από το 83' με εννέα πάικτες, λόγω αποβολής του Λόπεθ, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, ενώ στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έμειναν με οκτώ παίκτες (!) λόγω αποβολής του Μπεσέρα.
Ατυχος και άστοχος ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να νικήσει την άμυνα και τον καταπληκτικό τερματοφύλακα της Βέροιας, Τζόναθαν Λόπεθ, μένοντας στο 0-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είχε τον απόλυτο έλεγχο, έχασε πολλές ευκαιρίες, έχασε πέναλτι (στο 3′ με τον Ναπολεόνι), είχε δοκάρι (πάλι με τον «μοιραίο» Ναπολεόνι στο 36ο λεπτό), αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μάλιστα από το 46′ η Βέροια αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σνάουτσνερ και από το 83′ με εννέα πάικτες, λόγω αποβολής του Λόπεθ, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, ενώ στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έμειναν με οκτώ παίκτες (!) λόγω αποβολής του Μπεσέρα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και είχαν την ευκαιρία από τα πρώτα λέπτα να προηγηθούν στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό ο Τόμας ανέτρεψε τον Ναπολεόνι και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ναπολεόνι, αλλά ο Λόπεθ απέκρουσε και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Παρά το χαμένο πέναλτι η ομάδα της Λιβαδειάς συνέχισε να πιέζει την άμυνα της Βέροιας. Κράτησε τον έλεγχο στο χώρο της μεσαίας γραμμής και με συνεχείς επιθετικές πρωτοβουλίες έψαχνε να βρει διαδρόμους μέσα στην πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 36′ έφθασε για μια ακόμη φορά κοντά στο γκολ. Τότε μετά από κάθετη πάσα από τον Ροτζέριο, ο Ναπολεόνι βρέθηκε ανενόχλητος στην περιοχή της Βέροιας, όμως το σουτ του εν κινήσει κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Λόπεθ.
Με τον ίδιο ρυθμό μπήκε και στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός, που από το πρώτο λεπτό πίεζε για να ανοίξει το σκορ. Στο 53′ σουτ του Ναπολεόνι πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λόπεθ. Ο Λόπεθ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και στη φάση του 62′, όταν απέκρουσε κοντινό πλασέ του Ζησόπουλου. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, αλλά σκόνταφτε στην άμυνα της Βέροιας και ειδικά στον εκπληκτικό Λόπεθ. Στο 71′ ο Ροτζέριο αστόχησε από πλεονεκτική θέση, χάνοντας μια ακόμη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Η Βέροια έμεινε με εννέα παίκτες στα τελευταία λεπτά και με οκτώ στις καθυστερήσεις, ο Λεβαδειακός ήταν μόνιμα στην επίθεση, έχασε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά η Βέροια κατάφερε να παλέψει και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.
Ο διαιτητής του αγώνα Τάσος Κάκος (Κέρκυρας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Τόμας, Ζησόπουλο, Γεωργίου, Γεωργιάδη, Ροτζέριο, Κόρμπο, Καλογέρη και Καλτσά, ενώ απέβαλε στο 46′ τον Σνάουτσνερ και στο 83′ τον Λόπεθ, και τους δύο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κόκκινη κάρτα δέχθηκε στις καθυστερήσεις και ο Μπεσέρα.
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (58′ Μαχαίρας), Γεωργίου (65′ Κουτσόπουλος), Χοσέμι, Μεντί, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ναπολεόνι, Ροτζέριο, Πόι, Βασιλείου.
Βέροια (Νίκος Καρύδας): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Τόμας, Καλογέρης, Σνάουτσνερ, Μπάρμπας, Καφές, Καλτσάς (85′ Καντιμοίρης), Ζε Βίτορ, Μπαργκάν (46′ Μπεσέρα), Ιωάννου (70′ Ολαϊτάν).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παύλος Γερουλάνος: Θα σας πω εγώ από από ποιους εκβιάζεται η κυβέρνηση
- Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]
- Ρύθμιση για διαθήκες που αφορούν θανάτους πριν από την 1η Νοεμβρίου – Ξεμπλοκάρουν 14.000 υποθέσεις
- Συντριπτικά καλύτερος ο Ολυμπιακός επί της Καϊράτ – Τα εντυπωσιακά στατιστικά των «ερυθρόλευκων» (pics)
- Ν. Κακλαμάνης για τα 50 χρόνια από το Σύνταγμα του 1975: «Η Δημοκρατία είναι ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται»
- Το 2025 μας βρήκε με BBLs, fillers και skincare-ρουτίνες 12 βημάτων: Πότε έγινε το σώμα μια ατέλειωτη αναβάθμιση;
- Μεντιλίμπαρ: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για την πρόκριση»
- Champions League: Η βαθμολογία στη League Phase μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καϊράτ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)









![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes-6-127x85.jpg)























![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes-6-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442