MVP ο Σουμπίνιο, καλύτερο γκολ του Αθανασιάδη
Σισέρο Σουμπίνιο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Σε ό,τι αφορά το καλύτερο γκολ της πρεμιέρας, νικητής με πολύ μεγάλη διαφορά αναδείχθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης,
Σισέρο Σουμπίνιο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ατρομήτου συγκέντρωσε το 55.39% των ψήφων για την απόδοση που είχε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, αφήνοντας πίσω του τον Αριέλ Ιμπαγάσα του Ολυμπιακού (22.62%) και τον Λουκά Βύντρα του Παναθηναϊκού (21.99%).
Σε ό,τι αφορά το καλύτερο γκολ της πρεμιέρας, νικητής με πολύ μεγάλη διαφορά αναδείχθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης, για το τέρμα που σημείωσε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό. Το γκολ του διεθνούς επιθετικού συγκέντρωσε το 80.60% των προτιμήσεων, έναντι 13.09% του Ράφικ Τζιμπούρ και 6.31% του Λουκά Βύντρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα τελευταία δρομολόγια σε Μετρό και Τραμ παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Buzzer beater από τον Έντζκομπ και… τέζα οι Γκρίζλις (136-139) – Μεγάλη νίκη για τους Σέλτικς (119-129, vids)
- Eurostar: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες – Ακυρώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων
- Τουριστικές επενδύσεις: Οι Κυκλάδες λένε «όχι» στα «φαραωνικά» σχέδια
- Νέο περιστατικό βανδαλισμού στο Δήμο Μαραθώνα
- «O Τετέ προτάθηκε στην Μπενφίκα»

