
Δολοφονία 36χρονου στον Αγ.Παντελεήμονα – Δολοφονία ηλικιωμένης στον Γέρακα
Ένας 36χρονος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε νοσοκομείο της Αττικής, φέροντας τραύματα από πυροβόλο όπλο. Λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Πεισιστράτου, στον Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών. Στο Γέρακα, μία ηλικιωμένη γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της από ληστές.
Ένας 36χρονος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», φέροντας τραύματα από πυροβόλο όπλο. Λίγο αργότερα, ο αλβανικής καταγωγής άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του.
Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Πεισιστράτου, στον Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το συμβάν.
Στο Γέρακα, μία ηλικιωμένη γυναίκα δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα στο σπίτι της από ληστές. Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί τις τελευταίες ημέρες, αφού δεν απαντούσε στα τηλέφωνα των συγγενικών της προσώπων.
Τελικά οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην οικία της, την εντόπισαν νεκρή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- O Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια και ψάχνει την 5η σερί νίκη του στη Euroleague
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Η δεύτερη… νιότη του Νάντο Ντε Κολό στη Βιλερμπάν (vids)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442