
Η Εθνική θα καταθέσει προσφορά για την Εμπορική Τράπεζα, σύμφωνα με το Reuters
Προσφορά για την Εμπορική Τράπεζα θα καταθέσει η Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές που επικαλείται το Reuters. Μέχρι σήμερα, επισήμως έχει καταθέσει πρόταση η Alpha Bank, ενώ η ΕΤΕ και η Eurobank έχουν επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον τους.
Προσφορά για την Εμπορική Τράπεζα θα καταθέσει η Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές που επικαλείται το Reuters.
«Η Εθνική θα υποβάλει προσφορά για την Emporiki», είπε στο Reuters τραπεζικό στέλεχος κοντά στη διαδικασία που ζήτησε να μην κατονομαστεί.
Αργότερα, αντίστοιχη δήλωση έγινε και από την πλευρά της Eurobank.
Μέχρι σήμερα, επισήμως έχει καταθέσει πρόταση η Alpha Bank, ενώ η ΕΤΕ και η Eurobank έχουν επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον τους.
Η διορία που έχουν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους είναι η 8η Αυγούστου.
Σημειώνεται ότι το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας φέρεται να έχει ζητήσει να γίνει η ανακεφαλαιοποίηση της Emporiki Bank από την Credit Agricole πριν πωληθεί σε μια από τις ενδιαφερόμενες ελληνικές τράπεζες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass
- Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το ποδοπάτημα σε ιστορικό φρούριο με 25 νεκρούς
- Πέντε τρόποι για να «επανέλθεις» μετά το γιορτινό τραπέζι
- Καιρός: Βροχές και αφρικανική σκόνη την Τρίτη
- Στα +1.900 ευρώ ετησίως ο λογαριασμός ενέργειας λόγω Μέσης Ανατολής
- Σεξ σε εξωτερικούς χώρους, αναρρίχηση και Τότεναμ: Η συναγή για τον τέλειο Γιου Νέσμπε
- Video games: Πες μου τι παίζεις να σου πω ποιος είσαι
- Στον πάτο του ΟΟΣΑ οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα – Πληρωνόμαστε 21% λιγότερο από ό,τι το 2010
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442