Η Μπο Μπάε Κι πήρε το χρυσό στο ατομικό της Τοξοβολίας
Η Μπο Μπάε Κι, από τη Νότια Κορέα, είναι η «χρυσή» Ολυμπιονίκης στο ατομικό Γυναικών της τοξοβολίας. Στον τελικό του αγωνίσματος η Ασιάτισσα αθλήτρια επικράτησε της Μεξικανής Αΐντα Ρομάν με 6-5 (135-129), αφήνοντας τη λατινοαμερικάνα στη δεύτερη θέση.
Η Μπο Μπάε Κι, από τη Νότια Κορέα, είναι η «χρυσή» Ολυμπιονίκης στο ατομικό Γυναικών της τοξοβολίας.
Στον τελικό του αγωνίσματος η Ασιάτισσα αθλήτρια επικράτησε της Μεξικανής Αΐντα Ρομάν με 6-5 (135-129), αφήνοντας τη λατινοαμερικάνα στη δεύτερη θέση.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η επίσης Μεξικανή Μαριάνα Αβίτια, η οποία επικράτησε στο «μικρό τελικό» της Κατούνα Λόριγκ από τις ΗΠΑ με 6-2 (104-98).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Παναθηναϊκός
- Kaspersky: Ωριμάζει η αγορά της κυβερνοασφάλειας – Πάνω από 9 στους 10 υιοθετούν λύση ασφαλείας
- Φλόριντα: Φρικτή δολοφονία 14χρονης – Ανήλικοι την παρέσυραν στο δάσος, την πυροβόλησαν και την έκαψαν
- Τα αουτσάιντερ του ελληνικού τουρισμού – Πού κατευθύνονται επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ
- LIVE: Βαλένθια – Σεβίλλη
- Δημογραφικό: Η πληθυσμιακή πυραμίδα Ελλήνων και αλλοδαπών – Γεννήσεις, θάνατοι και το κρίσιμο 7,1%




