
Finansbank : Σημαντική συνεργασία με Cigna
Η Finansbank ανακοίνωσε σήμερα σημαντική συνεργασία με τη Cigna, μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες των ΗΠΑ στον κλάδο ασθένειας και ζωής, για την παροχή στην Τουρκία ασφαλιστικών προϊόντων ζωής, συνταξιοδότησης και ατομικών ατυχημάτων. Η Cigna είναι η τέταρτη μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου στις ΗΠΑ, με συνολικά ετήσια έσοδα $22 δισ., ευρύ χαρτοφυλάκιο ασφαλιστικών προϊόντων […]
Η Finansbank ανακοίνωσε σήμερα σημαντική συνεργασία με τη Cigna, μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες των ΗΠΑ στον κλάδο ασθένειας και ζωής, για την παροχή στην Τουρκία ασφαλιστικών προϊόντων ζωής, συνταξιοδότησης και ατομικών ατυχημάτων.
Η Cigna είναι η τέταρτη μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου στις ΗΠΑ, με συνολικά ετήσια έσοδα $22 δισ., ευρύ χαρτοφυλάκιο ασφαλιστικών προϊόντων ζωής και ασθένειας και δυναμικό πωλήσεων σε 30 χώρες και δικαιοδοσίες, με περίπου 72 εκατομμύρια πελατειακές σχέσεις παγκοσμίως. Έχοντας ένα επιτυχημένο ιστορικό τραπεζοασφαλιστικών συνεργασιών σε κορυφαίες αναδυόμενες αγορές όπως η Κίνα και σχέδια για είσοδο στην αγορά της Ινδίας που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, η Cigna φέρνει την εμπειρία της στην Τουρκία μέσω της συνεργασίας της με τη Finansbank, αξιοποιώντας με τον τρόπο αυτό τη δύναμη μιας από τις κορυφαίες τράπεζες της τουρκικής αγοράς.
Βάσει της συμφωνίας, η Cigna θα αποκτήσει το 51% της Finans Emeklilik, ενώ η Finansbank θα διατηρήσει μερίδιο 49%. Υπογράφηκε επίσης πρόσθετη 15ετής αποκλειστική συμφωνία μεταξύ της Finansbank και της Finans Emeklilik για την παροχή συνταξιοδοτικών προϊόντων και προϊόντων ζωής μέσω του δικτύου διανομής της Finansbank.
Με βάση το επιχειρησιακό σχέδιο, τα συνολικά ονομαστικά έσοδα για τη Finansbank που σχετίζονται με το μερίδιο του 51% για το διάστημα των 15 ετών θα φτάσουν τα TL1,4 δισ. (€623 εκατ.), περιλαμβανομένων των €85 εκατ. καταβεβλημένων από τη Cigna κατά το κλείσιμο της συμφωνίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)




















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442