Διεθνείς και Σάντος έμειναν… εκτός των κορυφαίων του Euro
Οι Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές τελικά… δεν έπεισαν τους Ευρωπαίους φιλάθλους για να τους ψηφίσουν στην καλύτερη ενδεκάδα του Euro 2012. Έτσι, οι τρεις παίκτες της Εθνικής που είχαν μπει στην ψηφοφορία της UEFA δεν «διακρίθηκαν», αφού ο Ματιέ Ντεμπισί προτιμήθηκε του Βασίλη Τοροσίδη, ο Πέπε ή ο Ράμος αντί του Κυριάκου Παπαδόπουλου και ο Στίβεν Τζέραρντ αντί του Γιώργου Καραγκούνη. Ελληνική υποψηφιότητα υπήρχε και στη θέση του προπονητή με τον Γιόακιμ Λεβ να κερδίζει τελικά τον Φερνάντο Σάντος.
Οι Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές τελικά… δεν έπεισαν τους Ευρωπαίους φιλάθλους για να τους ψηφίσουν στην καλύτερη ενδεκάδα του Euro 2012.
Έτσι, οι τρεις παίκτες της Εθνικής που είχαν μπει στην ψηφοφορία της UEFA δεν «διακρίθηκαν», αφού ο Ματιέ Ντεμπισί προτιμήθηκε του Βασίλη Τοροσίδη, ο Πέπε ή ο Ράμος αντί του Κυριάκου Παπαδόπουλου και ο Στίβεν Τζέραρντ αντί του Γιώργου Καραγκούνη.
Ελληνική υποψηφιότητα υπήρχε και στη θέση του προπονητή με τον Γιόακιμ Λεβ να κερδίζει τελικά τον Φερνάντο Σάντος.
Αναλυτικά η καλύτερη ενδεκάδα:
Τερματοφύλακας: Κασίγιας (Ισπανία) 69%
Δεξί μπακ: Ντεμπισί (Γαλλία) 49%
Κεντρικοί αμυντικοί: Πέπε (Πορτογαλία) 35%, Ράμος (Ισπανία) 32%
Αριστερό μπακ: Λαμ (Γερμανία) 56%
Δεξί χαφ: Τζαγκόεφ (Ρωσία) 59%
Κεντρικός χαφ: Τζέραρντ (Αγγλία) 56%
Επιτελικός μέσος: Πίρλο (Ιταλία) 45%
Αριστερό χαφ: Σίλβα (Ισπανία) 75%
Επίθεση: Γκόμεζ (Γερμανία) 31% και Ρονάλντο (Πορτογαλία) 43%.
Προπονητής: Γιόακιμ Λεβ (Γερμανία) 70%
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μελίνα Μερκούρη: Μια ηθοποιός ολκής
- Ο Μέσι χειροκροτεί τον Τραμπ για τους βομβαρδισμούς στο Ιράν (vid)
- Έκλεισαν τα Στενά του Ορμούζ – Κανένα φορτίο πετρελαίου δεν διήλθε τις τελευταίες 24 ώρες
- Κρήτη: Συνελήφθη 37χρονος που έφερνε μεγάλες ποσότητες βεγγαλικών από το εξωτερικό
- Ο Βασιλιάς… προελαύνει: Ο Λεμπρόν Τζέιμς συνεχίζει να σαρώνει τα ρεκόρ στο NBA! (vids)
- Το αιχμηρό εξώφυλλο του Time για τον Ντόναλντ Τραμπ – «Make Iran Great Again»




