Με το ταχυδρομείο επέστρεψε πίνακας του Νταλί στην γκαλερί απ’ όπου είχε κλαπεί
Ο πίνακας «Cartel de Don Juan Tenirio» του Σαλβαντόρ Νταλί, ο οποίος είχε κλαπεί την περασμένη εβδομάδα από πινακοθήκη της Νέας Υόρκης, επιστράφηκε την Παρασκευή μέσω ταχυδρομείου. Το δέμα ταχυδρομήθηκε από την Ευρώπη και ο πίνακας ήταν σε άριστη κατάσταση.
Ο πίνακας «Cartel de Don Juan Tenirio» του Σαλβαντόρ Νταλί, ο οποίος είχε κλαπεί την περασμένη εβδομάδα από πινακοθήκη της Νέας Υόρκης, επιστράφηκε την Παρασκευή μέσω ταχυδρομείου.
Το δέμα ταχυδρομήθηκε από την Ευρώπη και ο πίνακας ήταν σε άριστη κατάσταση.
Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν ότι υπήρχαν υπόνοιες για την επιστροφή του πίνακα, ύστερα από μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε σταλεί από άγνωστο στην πινακοθήκη.
Πάνω στο δέμα αναγράφονταν ψευδή στοιχεία του αποστολέα και της διεύθυνσης.
Η αστυνομία εκτιμά ότι εξαιτίας της εκτεταμένης δημοσιότητας που δόθηκε στο θέμα, η πώληση του πίνακα στη μαύρη αγορά ήταν σχεδόν αδύνατη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.