Η χώρα έχει ανάγκη προοδευτικής κυβέρνησης, δηλώνει ο Φ.Κουβέλης
Την ανάγκη να αποκτήσει η χώρα μια προοδευτική κυβέρνηση εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, o οποίος περιοδεύει στη βόρεια Ελλάδα. «Οι πολίτες κρατάνε το κλειδί της λύσης στα χέρια τους. Στις 17 Ιουνίου οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αποφασίσουν, να υπάρξει μια επί της ουσίας προοδευτική πολιτική, μια πολιτική που μπορεί να κρατάει τη χώρα στην ευρωζώνη και να αποδεσμεύει από τις ρυθμίσεις και τους όρους του Μνημονίου» τόνισε.
Την ανάγκη να αποκτήσει η χώρα μια προοδευτική κυβέρνηση εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, όπου το βράδυ θα απευθύνει ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση.
«Οι πολίτες κρατάνε το κλειδί της λύσης στα χέρια τους. Στις 17 Ιουνίου οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αποφασίσουν, να υπάρξει μια επί της ουσίας προοδευτική πολιτική, μια πολιτική που μπορεί να κρατάει τη χώρα στην ευρωζώνη και να αποδεσμεύει από τις ρυθμίσεις και τους όρους του Μνημονίου» τόνισε.
«Η Δημοκρατική Αριστερά έχει καταθέσει τη δική της πρόταση και περιμένει. Αναμένει μπροστά στην ελληνική κοινωνία τι θα πράξουν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις, σε σχέση με την πρόταση που έχουμε καταθέσει από θέση ευθύνης και υπευθυνότητας, απέναντι στην ελληνική κοινωνία και τη χώρα» επισήμανε ο Φ.Κουβέλης.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, ο κ. Κουβέλης επεσήμανε ότι «υπάρχει περιθώριο νέας διαπραγμάτευσης».
Παράλληλα, τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ είναι αντίθετη στη μονομερή καταγγελία του Μνημονίου που θα οδηγήσει σε έξοδο από το ευρώ.
«Όποιος υποστηρίζει κάτι τέτοιο έχει μέγιστη πολιτική αφέλεια» είπε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαμός στις ΗΠΑ με τον Λεμπρόν Τζέιμς
- Πολιτική θύελλα μετά τις απαξιωτικές δηλώσεις για διεθνείς οργανισμούς – «Ποιος ασκεί εξωτερική πολιτική σε αυτή τη χώρα;»
- Πενήντα χρόνια χωρίς τη Χάνα Άρεντ: Οι «Απαρχές του ολοκληρωτισμού» παραμένουν πιο επίκαιρες από ποτέ
- Μεγάλη αλλαγή στον κανονισμό του οφσάιντ προανήγγειλε ο Ινφαντίνο – Πώς θα αλλάξει το ποδόσφαιρο
- Αναβολή της δίκης του Ivan Greko – Τι ζήτησε το δικαστήριο
- «Ο Γιαμάλ είναι ο παίκτης του μέλλοντος»
- «Προπύργιο της Αριστεράς» – Ο Τραμπ διαλύει ένα από τα σημαντικότερα κλιματικά εργαστήρια του κόσμου
- ΑΑΔΕ: Πώς θα λειτουργήσουν οι ψηφιακές εφαρμογές τις επόμενες μέρες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442