Μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης παρέμεινε η Εθνική ανδρών του χάντμπολ, καθώς σε αγώνα για την 2η αγωνιστική της 1ης προκριματικής φάσης του EURO 2014 στο Παλαφλόριο του Μπάρι, νίκησε 35-30 τη Μεγάλη Βρετανία. Ετσι, έφτασε τους 3 βαθμούς στον όμιλο και την Κυριακή κόντρα στην Ελβετία (19:00) θα τα παίξει όλα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τα δεκάλεπτα: 7-8, 10-15, 13-21 (ημχ.), 17-25, 23-30, 30-35

Παρατηρητής: Σλικ (Αυστρία), Διαιτητές: Μαλασίνσκας- Γκριγκαλιόνις (Λιθουανία), δίλεπτα: 2-3, πέναλτι: 3/3-1/2.

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ (Ντράγκαν Τζούκιτς): Πάρκερ, Μάρει, Γουίλιαμς 3, Πριέτο, Μόρ 8, Χάριγκντον, Γουάιτ, Λάρσον 4, Χέιρ, Σάτσγουελ, Μακ Μίλαν, Γουίτλιν 1, Χόκινκς 4, Μακ Ντέρμοτ 2, Γκράνχαμ 3, Βίνσεντ 5.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Κρανάκης): Τσιλιμπάρης, Τσάτσος 4, Τζιμούρτος 1, Μαστορογιάννης 3, Μπαλωμένος 3, Μάλλιος 3, Μαραγκός 3, Ευαγγελίδης 6, Τζούφρας 1, Γεωργιάδης Γ., Χαλκίδης, Αλβανός 3, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης Δ. 7, Σεβαστίδης 1, Γουργούμης.

Εσπασε τον καρπό του ο Μάλλιος

Τη σπουδαία νίκη της Εθνικής ανδρών στο χάντμπολ επί της Μεγάλης Βρετανίας για τα προκριματικά του Ευωρπαϊκού πρωταθλήματος, ήρθε να επισκιάσει ο σοβαρός τραυματισμός του Χάρη Μάλλιου. Ο 25χρονος πλέι μέικερ στο 53:36 της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν 24-32 για την ελληνική ομάδα, επιχείρησε να «τρυπήσει» την άμυνα των Βρετανών κάθετα, αλλά του έγινε φάουλ και πέφτοντας άτσαλα, πλάκωσε με το σώμα του το αριστερό του χέρι. Η πρώτη διάγνωση για τον άσο του Διομήδη Αργους κάνει λόγο για σπάσιμο του καρπού του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ