Τέταρτη απώλεια για Αγγλία: Νοκ άουτ και ο Κέιχιλ από το Euro
Νέο μεγάλο πλήγμα δέχτηκε η εθνική Αγγλίας, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του EURO 2012. Ο Γκάρι Κέιχιλ αποκλείστηκε από την αποστολή των «τριών λιονταριών», μετά τον τραυματισμό του στο σαγόνι στη διάρκεια του χθεσινοβραδινού φιλικού με το Βέλγιο.
Νέο μεγάλο πλήγμα δέχτηκε η εθνική Αγγλίας, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του EURO 2012. Ο Γκάρι Κέιχιλ αποκλείστηκε από την αποστολή των «τριών λιονταριών», μετά τον τραυματισμό του στο σαγόνι στη διάρκεια του χθεσινοβραδινού φιλικού με το Βέλγιο.
Ο αμυντικός της Τσέλσι υπέστη κάταγμα στο συγκεκριμένο σημείο του προσώπου του και ο Ρόι Χότζσον δεν μπορεί να τον υπολογίζει. Όπως ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, αντικαταστάτης του στην 23άδα θα είναι ο Μάρτιν Κέλι της Λίβερπουλ.
Ο Κέιχιλ γίνεται ο τέταρτος παίκτης που τραυματίζεται στη διάρκεια της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας ενόψει του επερχόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τίθεται νοκ άουτ από τη διοργάνωση. Προηγήθηκαν οι Γκάρεθ Μπάρι, Τζον Ράντι (γκολκίπερ) και Φρανκ Λάμπαρντ.
Ευτυχώς για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Νησιού, ο τραυματισμός του Τζον Τέρι δεν ήταν σοβαρός, καθώς οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, ήταν «καθαρές».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα στοιχεία για την τραγωδία στην Κρήτη – 18 μετανάστες νεκροί μέσα σε πλοιάριο
- Μεντιλίμπαρ: «Πολύ χαρούμενος για Μουζακίτη, ελπίζουμε να συνεχίσει να βοηθάει τον Ολυμπιακό»
- Πού κυμαίνονται οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα – Η σύγκριση με Ευρώπη
- Η έρευνα για την τεχνητή νοημοσύνη έχει πρόβλημα, λένε οι ακαδημαϊκοί: «Είναι ένα χάος»
- «Παραμίλησε» ο κόσμος με την ραμπόνα του Σερκί
- Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν οι γονείς του παιδιού που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου



