Ευχές στην Εθνική και αιχμές προς τον Σάντος από τον Χιώτη
Ο Διονύσης Χιώτης σχολίασε καυστικά τη μη κλήση του στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για το Euro 2012 στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας ευχόμενος ωστόσο καλή επιτυχία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. «Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πετύχω τον μεγαλύτερο προσωπικό στόχο που είχα φέτος. Πλέον στην Ελλάδα η λέξη αξιοκρατία έχει αντικατασταθεί με τις λέξεις δημόσιες σχέσεις» ανέφερε ο έλληνας γκολκίπερ του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έφτασε με την ομάδα του ως τα προημιτελικά του Champions League και όλοι περίμεναν ότι θα κερδίσει μια θέση στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος.
Ο Διονύσης Χιώτης σχολίασε καυστικά τη μη κλήση του στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για το Euro 2012 στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας ευχόμενος ωστόσο καλή επιτυχία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
«Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πετύχω τον μεγαλύτερο προσωπικό στόχο που είχα φέτος. Πλέον στην Ελλάδα η λέξη αξιοκρατία έχει αντικατασταθεί με τις λέξεις δημόσιες σχέσεις» ανέφερε ο έλληνας γκολκίπερ του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έφτασε με την ομάδα του ως τα προημιτελικά του Champions League και όλοι περίμεναν ότι θα κερδίσει μια θέση στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος.
Ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε τον Κώστα Χαλκιά του ΠΑΟΚ, τον Αλέξη Τζόρβα της Παλέρμο και τον Μιχάλη Σηφάκη του Άρη αντί του 35χρονου πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ο οποίος έστειλε τις ευχές του στην Εθνική μέσω Facebook, αλλά άφησε και αιχμές για τον αποκλεισμό του.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στον ΑΠΟΕΛ.
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πετύχω τον μεγαλύτερο προσωπικό στόχο που είχα φέτος. Πλέον στην Ελλάδα η λέξη αξιοκρατία έχει αντικατασταθεί με τις λέξεις δημόσιες σχέσεις.
Όπως και να έχει θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά της Εθνικής γιατί πάνω απ’όλα είναι η Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χιώτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλή: Ανησυχία για τις εξελίξεις με Ιράν – Να διασφαλιστεί ότι η χώρα δεν θα εμπλακεί, λέει η αντιπολίτευση
- Μουρίνιο: «Αν η ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους αποδειχθεί, η καριέρα του Πρεστιάνι στη Μπενφίκα τελείωσε»
- Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ στήνει μια ίντριγκα με πλαστογραφίες και κληρονομιές με πρωταγωνιστή τον Ίαν ΜακΚέλεν
- Punch: Πώς ένας επτά μηνών μακάκος έγινε παγκόσμιο φαινόμενο
- Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό: Η κλοπή των ράβδων χρυσού στην Κηφισιά αποκάλυψε μια δολοφονία
- Ντουμπάι: Οι συγκλονιστικές δορυφορικές εικόνες πριν και μετά την επίθεση της 1ης Μαρτίου





