Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για την Υφαντίδου
Θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου «έκλεισε» η Σοφία Υφαντίδου, καθώς η Ελληνίδα επταθλήτρια τα πήγε περίφημα στο τουρνουά του Ντεζεντζάνο και ξεπέρασε το όριο των 5.950 βαθμών για να πάρει το «εισιτήριο» για την Ολυμπιάδα, κάνοντας μάλιστα ατομικό ρεκόρ. Συγκεκριμένα, η Σοφία Υφαντίδου βγήκε πρώτη στο τουρνουά της Ιταλίας, συγκεντρώνοντας 6.109 βαθμούς και σε λίγους μήνες θα ετοιμάζει τις «βαλίτσες» της για την πρωτεύουσα της Αγγλίας.
Θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου «έκλεισε» η Σοφία Υφαντίδου, καθώς η Ελληνίδα επταθλήτρια τα πήγε περίφημα στο τουρνουά του Ντεζεντζάνο και ξεπέρασε το όριο των 5.950 βαθμών για να πάρει το «εισιτήριο» για την Ολυμπιάδα, κάνοντας μάλιστα ατομικό ρεκόρ.
Συγκεκριμένα, η Σοφία Υφαντίδου βγήκε πρώτη στο τουρνουά της Ιταλίας, συγκεντρώνοντας 6.109 βαθμούς και σε λίγους μήνες θα ετοιμάζει τις «βαλίτσες» της για την πρωτεύουσα της Αγγλίας.
Η Ελληνίδα αθλήτρια, έκανε 13.76 στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων, πέρασε το 1.72 στο ύψος, έριξε 12.49 στη σφαιροβολία, έκανε 25.75 στα 200 μέτρα, πήδηξε 6.05 στο μήκος, είχε 55.72 μέτρα στο ακόντιο και τερμάτισε τα 800 μέτρα σε 2:16.75.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Όχι» του Μαγκουάιρ σε πρόταση να δώσει 60.000 ευρώ για να κλείσει η υπόθεση της Μυκόνου
- Τραγωδία στην Ομόνοια – 15χρονος έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου
- Φενερμπαχτσέ – Μονακό 88-70: Ένατη σερί νίκη για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους
- Έμα Γουάτσον: Ποιος είναι ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος με τον οποίο φιλιέται η διάσημη ηθοποιός;
- Αποκάλυψη: Η απόφαση για την εξόντωση του Χαμενεΐ ελήφθη τον Νοέμβριο
- Ο Λανουά που δεν τηρεί τα προσχήματα με τους Φωτιά, Βεργέτη και το άρωμα πρόκλησης

