Σημεία επαφής μεταξύ Αλαφούζου και Π.Γιαννακόπουλου
Ο Γιάννης Αλαφούζος συνέχισε τον κύκλο επαφών που έχει ξεκινήσει με τις συναντήσεις του με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο, και το απόγευμα της Πέμπτης συζήτησε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο.
Ο Γιάννης Αλαφούζος συνέχισε τον κύκλο επαφών που έχει ξεκινήσει με τις συναντήσεις του με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο, και το απόγευμα της Πέμπτης συζήτησε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα στα γραφεία του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σημεία επαφής.
Ο Έλληνας επιχειρηματίας πλέον γνωρίζει από πρώτο χέρι τις θέσεις των τριών ισχυρών παραγόντων του «τριφυλλιού» και συνεχίζει τον αγώνα δρόμου προκειμένου να αποφύγει ο Παναθηναϊκός τον αποκλεισμό για μη αγωνιστικούς λόγους από την Ευρώπη.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
LIVE: Γαλατασαράι – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γαλατασαράι – Λίβερπουλ για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.
Ο κλοιός απομόνωσης γύρω από τον Λανουά και τα αφηγήματα με επίκεντρο τον ίδιο και την ΚΕΔ που μόνο ζημιά κάνουν τόσο στον Γάλλο όσο και στην εικόνα της διαιτησίας.
Η πορτογαλική ομάδα δεν έχει γνωρίσει ήττα σε 25 παιχνίδια της λίγκας αλλά βρίσκεται στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας και οι πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου είναι ελάχιστες
Χριστόφορος Ευαγγελάτος
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας