Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
3ο Συμπόσιο Ηλέσιον

3ο Συμπόσιο Ηλέσιον

To Ηλέσιον γιορτάζει και κερνάει αρχαιοελληνικό οίνο στο εστιατόριο «Αλεξάνδρα» την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012, ενώ στην παρέα θα βρίσκεται με τις μουσικές του ο Λουδοβίκος των Ανωγείων! To Ηλέσιον γιορτάζει και κερνάει αρχαιοελληνικό οίνο στο εστιατόριο «Αλεξάνδρα» την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012, ενώ στην παρέα θα βρίσκεται με τις μουσικές του ο Λουδοβίκος των […]

To Ηλέσιον γιορτάζει και κερνάει αρχαιοελληνικό οίνο στο εστιατόριο «Αλεξάνδρα» την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012, ενώ στην παρέα θα βρίσκεται με τις μουσικές του ο Λουδοβίκος των Ανωγείων!
To Ηλέσιον γιορτάζει και κερνάει αρχαιοελληνικό οίνο στο εστιατόριο «Αλεξάνδρα» την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012, ενώ στην παρέα θα βρίσκεται με τις μουσικές του ο Λουδοβίκος των Ανωγείων

Το Ηλέσιον είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός περιβάλλοντος και γιορτάζει περιμένοντας το κοινό να το κεράσει δικής του παραγωγής Άκρατο Οίνο και το Ειδύλλι του.
Θα ενημερώσει επίσης για τις καινοτομικές οινοποιήσεις του, για τον απόλυτα φυσικό τρόπο παραγωγής του οίνου του – που είναι στην ίδια φιλοσοφία με τη διαδικασία των αρχαίων χρόνων- καθώς και για τη σημαντικότητα αυτής για την υγεία.
Το κοκκινέλι του Ηλέσιον προέρχεται από τις τρείς παραδοσιακές ελληνικές ποικιλίες Αγιωργίτικο, Ροδίτη και Σαββατιανό και είναι απόγονος του φλιάσιου οίνου.
Σ’ αυτή τη γιορτή που αφορά στο καλό κρασί του Ηλέσιον στην παρέα θα βρεθεί ο Λουδοβίκος των Ανωγείων για να ταξιδέψει το κοινό με τη μουσική του καθώς έχει βαθιά μέσα του την παράδοση και την παντρεύει μοναδικά με νέους ήχους.

Αναγέννηση των αρχαιοελληνικών παραδόσεων!

Το «Αλεξάνδρα» ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα φιλοξενεί την εκδήλωση και προσφέρει ένα πλήρες γεύμα στην τιμή των 10 ευρώ, ποσό που θα ισχύει για όλη την εβδομάδα (από 14/05 μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 19/05) για τους επισκέπτες, ενώ το κρασί είναι εντελώς δωρεάν.
Η καινοτομία του Ηλέσιον είναι μία και μοναδική. Καθώς ο οίνος νερώνεται με Ειδύλλι, γίνεται ιδανικός για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το Ηλέσιον είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός περιβάλλοντος. Οι δράσεις του αφορούν στα υπέρ της μεσογειακής Διατροφής, του Περιβάλλοντος, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Βιοποικιλότητας, των Οίκο – Κοινοτήτων και του Αγροτουρισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες για το Ηλέσιον και τις δράσεις μας δείτε το www.helession.gr

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Αλεξάνδρα στα τηλ.:
210-6420874 ή 210-6434367 (Αργεντινής Δημοκρατίας 8α και Ζωναρά 21 (γωνία) – Νεάπολη, Πάρκο Παναθήναια – Λεωφόρος Αλεξάνδρας)

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024