Κάλεσμα Βγενόπουλου στη Γενική Συνέλευση με συγκεκριμένο αποδέκτη
Ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει απαραίτητη για ηθικούς και νομικούς λόγους την παρουσία όλων των βασικών μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Γενική Συνέλευση της Τετάρτη, εξέδωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Παράλληλα έκανε λόγο για «ανυπαρξία Διοίκησης που οδηγεί σε πτόχευση την ΠΑΕ» και για τεράστια ευθύνη όσων παραβαίνουν την υποχρέωσή τους για εκλογή νέου Δ.Σ.
Ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει απαραίτητη για ηθικούς και νομικούς λόγους την παρουσία όλων των βασικών μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Γενική Συνέλευση της Τετάρτη, εξέδωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Οι βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν ηθική αλλά και νομική υποχρέωση να παραστούν στην αυριανή κρίσιμη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας ώστε να εξασφαλίσουν την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τη Συμφωνία Μετόχων της 5ης Δεκεμβρίου 2008 και το καταστατικό της εταιρείας.
Είναι προφανές ότι η ανυπαρξία Διοίκησης που πρέπει να χειρισθεί αυτή την περίοδο σημαντικά θέματα και να υλοποιήσει την αποφασισθείσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου οδηγεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε πτώχευση, η ευθύνη συνεπώς όσων παραβαίνουν την υποχρέωσή τους για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τεράστια.
Άλλωστε η Γενική Συνέλευση των μετόχων είναι το κατάλληλο forum για να υπάρξει λογοδοσία, να γίνει καθαρός και ευθύς διάλογος και αντιπαράθεση επιχειρημάτων, αλλά και για να συμφωνηθούν λύσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Όσοι αποφεύγουν αυτή την νόμιμη διαδικασία και προσπαθούν να περάσουν τις απόψεις τους μέσα από φιλικές εφημερίδες και δημοσιογράφους, εκτός από τις νομικές τους ευθύνες, θα πάρουν και τη θέση που τους αξίζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υποκλοπές: Οι «στημένες» ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ στον Τρίμπαλη στην Εξεταστική και το μήνυμα από το δεξί χέρι του Λαβράνου
- Το μήνυμα του Γιαμπουσέλε στα social media που έβαλε… φωτιά για το μέλλον του! (pic)
- Θεσσαλονίκη: Λύκοι έφτασαν μέχρι την πόρτα σπιτιού στο Πανόραμα
- Μητσοτάκης: «Και ναι και όχι» για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ για τη Γάζα – Συνέντευξη στο Euronews
- Έκλεισε η συμφωνία για τη σωτηρία του TikTok στις ΗΠΑ – Τι προβλέπει
- Η μεγάλη ώρα της Ελλάδας: Η Εθνική πόλο κόντρα στην Ουγγαρία για το ιστορικό πρώτο μετάλλιο
- Κάρπαθος: Ανάμεσα στα 10 ομορφότερα μέρη του πλανήτη για το 2026
- Τον δείχνουν σαν έναν φθηνό εγκληματία, είναι ταπεινωτικό – Η οικογένεια του Μάρτι Ράισμαν «καταδικάζει» το Marty Supreme
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442