Παραμένει στο Νο1 ο Τζόκοβιτς, άνοδος για τον Παγδατή
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παρέμεινε και αυτή την εβδομάδα, στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις. Ο Σέρβος σταρ έχει συγκεντρώσει 12.670 βαθμούς, ενώ δεύτερος είναι πάντα ο Ισπανός, Ραφαέλ Ναδάλ με 9.935 βαθμούς και τρίτος ο Ρότζερ Φέντερερ (9.035). Παράλληλα, ο Κύπριος πρωταθλητής, Μάρκος Παγδατής, ανέβηκε μια ακόμη θέση και είναι 39ος στον κόσμο με 1.025 βαθμούς.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παρέμεινε και αυτή την εβδομάδα, στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις. Ο Σέρβος σταρ έχει συγκεντρώσει 12.670 βαθμούς, ενώ δεύτερος είναι πάντα ο Ισπανός, Ραφαέλ Ναδάλ με 9.935 βαθμούς και τρίτος ο Ρότζερ Φέντερερ (9.035).
Παράλληλα, ο Κύπριος πρωταθλητής, Μάρκος Παγδατής, ανέβηκε μια ακόμη θέση και είναι 39ος στον κόσμο με 1.025 βαθμούς.
Η πρώτη 10αδα της παγκόσμιας κατάταξης έχει ως εξής (σε παρένθεση η θέση που ο κάθε τενίστας κατείχε την προηγούμενη εβδομάδα):
Η Λένα Δανιηλίδου ανέβηκε μια θέση, αυτήν την εβδομάδα, και συγκεκριμένα στο Νο 66 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις (WTA) με 930 βαθμούς, ενώ και η Ειρήνη Γεωργάτου ανέβηκε τέσσερις θέσεις και συγκεκριμένα στην 250η θέση στον κόσμο με 222 βαθμούς.
Στο μεταξύ, η Βικτόρια Αζαρένκα παρέμεινε στην πρώτη θέση, στη δεύτερη θέση η Μαρία Σαράποβα και στην τρίτη η Πέτρα Κβίτοβα. Οι πρώτες δέκα τενίστριες στον κόσμο (σε παρένθεση η προηγούμενη κατάταξη) έχουν ως εξής:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας