Ο Αστέρας πέτυχε το γκολ, ο ανεγκέφαλος οπαδός του Αρη… τη βοηθό
Η αναμέτρηση Αρης - Αστέρας Τρίπολης, διεκόπη αρχικά στο 44ο λεπτό, λόγω αντικειμένου που δέχτηκε η βοηθός διαιτητή, Κουρομπύλια και μετά από περίπου μία ώρα, ο ρέφερι του ματς, Σταύρος Τριτσώνης, διέταξε την οριστική διακοπή. Μέχρι το λεπτό εκείνο ο Αστέρας Τρίπολης είχε το προβάδισμα στο σκορ με 1-0, χάρη στο γκολ του Ράγιος.
Η αναμέτρηση Αρης – Αστέρας Τρίπολης, διεκόπη αρχικά στο 44ο λεπτό, λόγω αντικειμένου που δέχτηκε η βοηθός διαιτητή, Κουρομπύλια και μετά από περίπου μία ώρα, ο ρέφερι του ματς, Σταύρος Τριτσώνης, διέταξε την οριστική διακοπή.
Ο λόγος, όπως έγινε γνωστό, είχε να κάνει με την μη έγκαιρη εκκένωση της Θύρας 2 από τους οπαδούς των γηπεδούχων, όπως είχε διατάξει ο Αθηναίος διαιτητής.
Μέχρι το λεπτό εκείνο ο Αστέρας Τρίπολης είχε το προβάδισμα στο σκορ με 1-0, χάρη στο γκολ του Ράγιος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μέση Ανατολή: Η Γαλλία στέλνει στρατιωτική και ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
- Ερντογάν σε Ιράν: «Προειδοποιούμε ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό»
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ απέπεμψε την Κρίστι Νόεμ από το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
- Μεγκ Ράιαν και Μπίλι Κρίσταλ ξανά μαζί: Θα τιμήσουν τον Ρομπ Ράινερ στη σκηνή των Όσκαρ
- Αργολίδα: Σοβαρός τραυματισμός τουρίστα μετά από πτώση σε δύσβατο σημείο – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης
- Πόσα χρήματα κερδίζει ένας διαιτητής του… Λανουά: Οι διπλοί ορισμοί, το κόλπο με VAR-AVAR και οι αμοιβές




