1 Ιανουαρίου: Η Ελλάδα αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 6 Φεβρουαρίου: Παραιτείται ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Γιώργος Πανταγιάς έπειτα από δημοσίευμα που τον εμφάνιζε να έχει ζητήσει από το ΣΔΟΕ την παραγραφή χρέους του τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα, ύψους 100 εκατ. δρχ. 15 Απριλίου: Αποπέμπεται από την κυβέρνηση ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης Ευάγγελος Μαλέσιος. […]
1 Ιανουαρίου: Η Ελλάδα αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
6 Φεβρουαρίου: Παραιτείται ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Γιώργος Πανταγιάς έπειτα από δημοσίευμα που τον εμφάνιζε να έχει ζητήσει από το ΣΔΟΕ την παραγραφή χρέους του τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα, ύψους 100 εκατ. δρχ.
15 Απριλίου: Αποπέμπεται από την κυβέρνηση ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης Ευάγγελος Μαλέσιος. Η αποπομπή του ήλθε μετά από δημοσίευμα εφημερίδας, που κατηγορούσε τον κ. Μαλέσιο για εύνοια υπέρ της κοινοπραξίας που ανέλαβε την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων.
16 Απριλίου: Υπογράφεται στη Στοά Αττάλου η Συνθήκης Προσχώρησης στην ΕΕ των δέκα νέων μελών, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος.
18 Ιουνίου: Παραιτούνται από τις θέσεις τους ο υπουργός Επικρατείας Στέφανος Μανίκας και το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Νεονάκης. Έχουν προηγηθεί δημοσιεύματα του Τύπου για παράνομες χρηματιστηριακές συναλλαγές.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας