Στο πλευρό των εργαζομένων στον όμιλο Λαυρεντιάδη η ΓΣΕΕ
Την υποστήριξή της στον αγώνα των εργαζομένων στη χημική βιομηχανία και ειδικότερα στον όμιλο Λαυρεντιάδη, εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ. Η Συνομοσπονδία αναφέρει επίσης, ότι θα παρέμβει άμεσα προς την κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα επιδιώκοντας να ληφθούν πρωτοβουλίες για την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων, την ανάσχεση των απολύσεων και τη συνέχιση της λειτουργίας των επιχειρήσεων.
Την υποστήριξή της στον αγώνα των εργαζομένων στη χημική βιομηχανία και ειδικότερα στον όμιλο Λαυρεντιάδη, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος.
Η Συνομοσπονδία αναφέρει επίσης, ότι θα παρέμβει άμεσα προς την κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα επιδιώκοντας να ληφθούν πρωτοβουλίες για την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων, την ανάσχεση των απολύσεων και τη συνέχιση της λειτουργίας των επιχειρήσεων.
Σε σύσκεψη που πραγματοποίησε η Συνομοσπονδία με την Ομοσπονδία των εργαζομένων στη Χημική Βιομηχανία και τα σωματεία των εργαζομένων του συγκεκριμένου ομίλου, εκτιμήθηκε η αρνητική τροχιά που ακολουθούν οι εταιρείες Λαυρεντιάδη και φυσικά οι δραματικές επιπτώσεις για τους εργαζόμενους.
Σήμερα εξάλλου το προεδρείο της ΓΣΕΕ, είχε συνάντηση με την πρόεδρο του κόμματος «Κοινωνική Συμφωνία» Λούκα Κατσέλη στα γραφεία της Συνομοσπονδίας, μετά από αίτημα της κυρίας Κατσέλη.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.