Mεικτά πρόσημα στη Γουόλ Στριτ, πτώση στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Πέμπτη
Με μεικτά πρόσημα έκλεισε την Τετάρτη η Γουόλ Στριτ ενώ οι ευρωπαϊκές αγοράς κατέγραψαν υποχώρηση, με τις τραπεζικές μετοχές και στις δύο όχθες του Ατλαντικού να πιέζουν τους δείκτες.
Με μεικτά πρόσημα έκλεισε την Τετάρτη η Γουόλ Στριτ ενώ οι ευρωπαϊκές αγοράς κατέγραψαν υποχώρηση, με τις τραπεζικές μετοχές και στις δύο όχθες του Ατλαντικού να πιέζουν τους δείκτες.
Στο κόκκινο οι μετοχές των Bank of America, Citigroup, Wells Fargo στη Γουόλ Στριτ.
Αισθητή η υποχώρηση και για τις μετοχές των Deutsche Bank, Commerzbank, Societe Generale και ιδιαίτερα των ιταλικών χρηματοπιστωτικών μετά τα αποτελέσματα Banca Monte dei Paschi di Siena.
Στο Λονδίνο, ο FTSE100 έκλεισε με πτώση 1,15%. Στο Παρίσι, ο CAC40 υποχώρησε κατά 1,43% ενώ στη Φρανκφούρτη ο DAX έκλεισε με πτώση 1,77% .
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones κατέγραψε άνοδο 0,75% κλείνοντας στις 13.145,82 μονάδες. Ο Nasdaq κατέγραψε υποχώρηση 0,3% και ο S&P υποχώρησε κατά 0,16%.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας