«Η Ελλάδα θα πετύχει» είπε ο Αντώνης Σαμαράς πριν από τη σύνοδο του ΕΛΚ
Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα πετύχει εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) που γίνεται στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της ΕΕ. «Η Ελλάδα πρέπει να βαδίσει στην οδό της δημοσιονομικής σταθεροποίησης και των δομικών μεταρρυθμίσεων, ωστόσο προέχει και ο παράγοντας ανάπτυξη» είπε. Ο κ.Σαμαράς συναντάται αυτή την ώρα με την Άνγκελα Μέρκελ.
«Η Ελλάδα πρέπει να βαδίσει στην οδό της δημοσιονομικής σταθεροποίησης και των δομικών μεταρρυθμίσεων, ωστόσο προέχει και ο παράγοντας ανάπτυξη» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) που γίνεται στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της ΕΕ.
«Η Ελλάδα θα πετύχει» τόνισε ο κ.Σαμαράς, ο οποίος νωρίτερα είχε συναντήσεις με τον επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο Ζοζέφ Ντολ.
Αυτή την ώρα ο κ. Σαμαράς συναντάται με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας