Ως τώρα μας έστελναν φωτογραφίες από την Άπω Ανατολή οι οποίες απεικόνιζαν δίκυκλα… φορτηγά με υπερβολικά πολλά άτομα ή εμπορεύματα πάνω τους. Οι φωτογραφίες αυτές έφταναν σε εμάς με τη μορφή εγγράφου “PPS” ως χιουμοριστικό e-mail.
Οι πρώτες μας σκέψεις ήταν πως πρόκειται για εικόνες επεξεργασμένες στο Photoshop. Κανείς δεν ήξερε από που προέρχονταν ή πως μπορούσαν να κυκλοφορούν με δίκυκλα (“παπιά”) φορτωμένα έτσι, αδιαφορώντας για την ασφάλειά τους.
Μόλις όμως τις είδαμε σε διεθνές πρακτορείο ειδήσεων με λεζάντα που αφορά την αύξηση του ποσοστού οικονομίας, βεβαιωθήκαμε πως δυστυχώς υπάρχουν και είναι αληθινές.
Ελπίζουμε πως η αύξηση αυτή στην οικονομία της Καμπότζης (από 5,75% σε 6,5%) θα βοηθήσει τους κατοίκους της να αγοράσουν ελαφρά φορτηγά και όχι βαριά… “παπιά”.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα