Έφοδο σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς στη Ραμάλα πραγματοποίησε ο ισραηλινός στρατός
Έφοδο σε δύο τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς στην παλαιστινιακή πόλη Ραμάλα πραγματοποίησαν Ισραηλινοί στρατιώτες τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Το Ισραήλ επιβεβαίωσε τις εφόδους, λέγοντας ότι οι σταθμοί Al-Watan και Quds εξέπεμπαν παράνομα, έναν ισχυρισμό που απέρριψε ο Παλαιστίνιος υπουργός τηλεπικοινωνιών.
Έφοδο σε δύο τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς στην παλαιστινιακή πόλη Ραμάλα πραγματοποίησαν Ισραηλινοί στρατιώτες τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.
Το Ισραήλ επιβεβαίωσε τις εφόδους, λέγοντας ότι οι σταθμοί Al-Watan και Quds εξέπεμπαν παράνομα, έναν ισχυρισμό που απέρριψε ο Παλαιστίνιος υπουργός τηλεπικοινωνιών.
«Ισραηλινοί στρατιώτες εισέβαλαν γύρω στις 02:00 το πρωί και κατάσχεσαν περίπου 30 υπολογιστές, αρχεία, διοικητικούς φακέλους και όλους τους αναμεταδότες. Ένας από τους φύλακες ασφαλείας προσπάθησε να τους εμποδίσει αλλά του είπαν ότι είχαν επίσημη εντολή να κλείσουν το σταθμό, ο οποίος σταμάτησε να εκπέμπει» δήλωσε ο αρχισυντάκτης του τηλεοπτικού δικτύου Al-Watan, ο Αλι Νταράγμεχ.
«Μένουμε κατάπληκτοι» δήλωσε από την πλευρά του ο Μουάμαρ Οράμπι, ο γενικός διευθυντής του Al-Watan TV, του μικρού τηλεοπτικού σταθμού που ανήκει σε μια από τις τοπικές μη κυβερνητικές οργανώσεις και μεταδίδει τοπικές ειδήσεις και πολιτιστικές και πολιτικές εκπομπές στο Διαδίκτυο.
«Δεν ξέρουμε γιατί κατάσχεσαν τον εξοπλισμό και έκλεισε ο σταθμός, εφόσον εργαζόμαστε στις περιοχές που τελούν υπό τον έλεγχο της Παλαιστινιακής Αρχής η οποία μας έδωσε την άδεια λειτουργίας» πρόσθεσε λέγοντας ότι η έφοδος διήρκεσε τρεις ώρες.
Το τηλεοπτικό δίκτυο Quds, το οποίο μεταδίδει κυρίως παιδικές εκπομπές, έκλεισε επίσης.
«Στις 03:00 το πρωί, ο ισραηλινός στρατός μπήκε στα γραφεία του σταθμού και πήρε όλο το υλικό και τον εξοπλισμό αναμετάδοσης» είπε ο Χαρούν Αμπου Αρα, ο διευθυντής του δικτύου.
Δημοσιογράφοι ανακοίνωσαν ότι οργανώνουν διαδήλωση την Τετάρτη στην κεντρική πλατεία της Ραμάλα.
Οι ισραηλινο-παλαιστινιακές ειρηνευτικές συνομιλίες διακόπηκαν στα τέλη του 2010, εν μέσω διαφωνιών εξαιτίας της συνέχισης της ισραηλινής εποικιστικής δραστηριότητας χωρίς ακόμη να έχει διαφανεί η προοπτική επανάληψής τους σύντομα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας