Η απόφαση του Eurogroup δεν θα αποδώσει τίποτα, λέει ο Γ.Καρατζαφέρης
Με σκληρές εκφράσεις σχολίασε τη συμφωνία που επετεύχθη στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος δήλωσε δικαιωμένος για την αποχώρηση του κόμματός του από την κυβέρνηση. «Και ξεφτίλες γίναμε διεθνώς και δεν θα βγούμε στις αγορές μέχρι το 2020» είπε και πρόσθεσε ότι στη συμφωνία δεν υπάρχει κανένα μέτρο που να είναι ενισχυτικό για την οικονομία.
Με σκληρές εκφράσεις σχολίασε τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος εκτιμά ότι είναι δικαιωμένος για την αποχώρηση του κόμματός του από την κυβέρνηση.
«Και ξεφτίλες γίναμε διεθνώς και δεν θα βγούμε στις αγορές μέχρι το 2020», δήλωσε στον Real FM και ανέφερε μια σειρά προβλέψεων της συμφωνίας που τον βρίσκουν αντίθετο, όπως η διάταξη που προβλέπεται να περάσει στο ελληνικό Σύνταγμα, σύμφωνα με την οποία προτεραιότητα της χώρας μας θα είναι η εξόφληση των δανειστών της.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θεωρεί ότι στη συμφωνία δεν υπάρχει κανένα μέτρο που να είναι ενισχυτικό για την οικονομία, σημειώνοντας πως «η απόφαση του Eurogroup κοινωνικώς δεν θα αποδώσει τίποτε».
Επιτέθηκε, επίσης, στους δανειστές μας, λέγοντας ότι αν ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν θα τηρούσαν τη δική τους απόφαση της 21ης Ιουλίου να υπάρξει για την Ελλάδα ένα «σχέδιο Μάρσαλ, ώστε η χώρα να πάρει μπρος».
Σύμφωνα με τον κ.Καρατζαφέρη, η Ελλάδα τώρα πρέπει να κάνει «μια ισχυρή συμμαχία με Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία» προκειμένου να δημιουργηθεί ένας άξονας με στόχο την επαναφορά του κέντρου της Ευρώπης «στις Βρυξέλλες και όχι στο Βερολίνο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το άγχος κατά την πρώιμη παιδική ηλικία συνδέεται με πεπτικά προβλήματα – Τι έδειξαν μελέτες
- «Ο ατζέντης του Μίλερ-ΜακΙντάιρ έρχεται στην Ελλάδα»
- Μαξίμου gate: Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές
- Μπεν Νίνταμ: Εξελίξεις στην εξαφάνιση – Άνδρας ισχυρίζεται ότι είναι το χαμένο παιδί
- Athens Features in Time Out’s 2026 Ranking
- Ο Λαπόρτα φέρνει αύξηση μπάτζετ και… μεταγραφές στην Μπαρτσελόνα: Πάει για διπλό… χτύπημα με Ράιτ και Τάις
- Η Νάταλι Πόρτμαν γράφει ένα συγκινητικό γράμμα στα παιδιά της
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442